18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deportivo Alaves - Granada: Begge hold scorer: Ja

Match center
16. maj 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Jose Sanchez
14. maj. 2021 kl. 19:16 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 20:24) 14/05
100
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 51%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 4-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Alaves endte med at trække alle tre point med hjem i bundgyser kampen imod Elche. Imens måtte Granada lide et 1-4 nederlag til Real Madrid og dermed opgive alle forhåbninger om EL pladser!
Det taler for
 • "Babazorroz" ligger med fire point over stregen og på en 15. plads. Generelt skal meget gå galt hvis de lige pludselig skulle rykke ned. Men derfor bør Alaves stadig gå efter alle tre point imod ligaens dårligste forsvar på fremmed græs! 
 • Granada kan droppe alle forhåbninger om en EL plads. Og sådan er det. Selvom de i deres seneste par kampe uden tvivl er gået efter de små chancer der var for en EL plads. Så vidste de godt selv at med deres kamp program var det usansynligt. Før kampen imod Real Madrid tabte de 2-1 imod Betis. De spillede ellers bedst og burde havde fået point med hjem! 
 • Sejren imod Elche var meget vigtig for Alaves. De har scoret i 5/6 af deres seneste kampe. Kun imod Eibar faldt de sammen og tabte 3-0. De har helt sikker fået bedre styr på deres offensive takter. Alaves kan godt "nøjes" med et kryds til kampen her, men de bør komme ud for at tage eller tre point. Så kan de tage den sidste kamp ude imod Sevilla lidt mere med ro! 
 • Granadas motivation må ligge i at forsvare deres 10. Plads og samtidg gå efter den 9. plads som Atheltic Club lige nu besidder med kun et point foran sydspanierne. "Nazaries" var ikke helt tabt bag en vogn imod Real Madrid selvom de tabte 1-4. De havde næsten lige så mange muligheder. Granada præsterer også rigtig godt imod de større hold og de bedre organiseret hold! 
 • Til kampen her forventer jeg egentlig at begge hold skal frem og skabe muligheder. Dog ser jeg mest at Alaves vil kontrollere spillet, hvilket er helt fint for Granada der så kan spille sig selv bedre på omstillinger og deres hurtige angreb.  Granada har ligaens dårligste forsvar på udebane, men på xG listen også på udebane ligger de rigtig. Bedre end Alaves gør hjemme! 
 • Alaves er et godt organiseret hold der godt kan tage pusten ud af en kamp der begynder at gå stærkt. Men til kampen her bør de komme frem og satse på de tre point. Derfor efterlader det også rum bagud, og det meget farligt når man møder et hold som Granda. Betis blev straffet på gentagne gange og det samme gjorde Barcelona for et par runder siden. 
 • Grandas defensiv kan så tilgengæld også få det svært imod en stærk offensiv trup. Joselu, Rioja & Mendez har før stået for målene bl.a. imod Villarreal. Granada kan stille sig dybt og kompakt. Men det er som udgangspunkt nok ikke noget træner Martinez gør. Alaves går til den i duel spillet og derfor skaber de også deres del af chancer foran mål! 
Hold øje med
 • Kampen kan så blive en del mere mål fattig end hvad jeg antager. Den kan forekomme mere på midtbanen frem for at blive spillet nede i enderne! 
 • Alaves kan godt være tilfredse med et kryds, og derfor kunne kampen ligeså vel ende 0-0. Udover det kunne jeg også godt se at Alaves faktisk kunne holde Granada fra fadet. Men sandsynligheden for det, syntes jeg er meget lille! 
 • Granada kan stille med en helt anden trup. Holdets målbomber Soldado havde karantæne i kampen mod Betis og var heller ikke at finde i truppen mod Real Madrid. Dog har Granada andre gode offensive profiler som Molina, Puertas og Machis der godt score! 
 • Granadas topscorer Soldado var ikke med i kampen mod Real Madrid på trods af at han ellers var ude af sin karantæne!  Det kan være han heller ikke bliver udtaget til truppen her! 
Oddsmarked

Selve odds markedet har godt sat Alaves i stor favorit position.
På rene 1X2 marked kan man ved Bet365 hente oddsene: 1,83 - 3,75 - 4,00. Hvilket giver et CV på: 51% - 25% - 24%
Rent motivations mæssigt skal Alaves selvfølgelig være favoritter. Men om de skulle være så meget bedre end Granada har jeg svært ved at se. 
For Granada har de intet imod at være underdogs. De præstere glimrende under de forhold. 

Oddset på BHS syntes jeg er rigtig fint. Ved seneste indbyrdes opgør endte kampen også 2-1 på Granadas hjemmebane! 

Kampens Forløb: 

Jeg ser kampens forløb som værende at vi nok får en stille start. Holdende skal lige se hinanden an. Jeg har en formodning om at Granada enten stiller sig lidt tilbage og lade Alaves komme til bolden, og ellers sigter de nok efter at få scoret det hurtige mål. 
Alaves kan stille sig dybt og kompakt. De har en god organisation og kan sagtens stille sig stærke og afventende i deres bagerste rækker så de ikke giver for meget plads. 
Dog forventer jeg at Alaves er nødt til at satse på at komme lidt frem og score et mål,og på den måde åbner de sig op. Det samme forventer jeg i sidste ende af Granada! 

Trup Nyt: 

Alaves forventer jeg i 4-3-3 formation: 
Pacheco - Aguirregabiria - Laguardia - Lejeune - Duarte - Pons - Pina - Garcia - Mendez - Joselu - Rioja
Fravær: Burgui - Cordoba - Ely - Lopez

Granada forventer jeg i en 4-2-3-1 formation:
Silva - Foulquier - Duarte - Sanchez - Quini - Brice - Gonalons - Puertas - Fede - Machis - Molina
Fravær: Diaz - Kenedy - Lozano - Milla - Neva - Vallejo

 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Betxpert.com - Transfermarkt.com - Oddsportal - Derpotivoalaves.com - Granadacf.es

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback