18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dea Herdzelas - Misaki Matsuda: 2

26. november 2021 kl. 01:00 - w25- Milovice - indendørs hardcourt
26. nov. 2021 kl. 00:55 (Opdateret 26. nov. 2021 kl. 15:16) 26/11
3
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvarfinale i Tjekkiet

Chance (1-X-2): 65-0-35%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

OBS: kampstart kl.11.00

Herdzales har haft et vild år med flere grus titler og 1 indendørs hardcourt. Hun er nu 7-0 på indendørs, og kom fra en fin tur i Sydamerika og har haft pause op til dette event. Hun har spillet mange kampe i år, og når hun en sjældent gang imellem taber, er det som regel efter en hård kamp forinden.

Om hendes 2 timers kamp mod Kazionova er nok vil tiden vise. Hun startede med at slå den stærkest spiller i form af Ruzic i 2 tætte sæt, og måtte ud i 3 sæt mod Kazionova som gør det godt på indendørs. Herdzelas virkede til at være lidt under niveau i serv, og det kunne koste i næste kamp.

Matsuda er selv nu på indendørs på touren, og er nu oppe på 4-0 via hendes vundne kampe i denne turnering. Hun tabte godt nok 1 sæt mod Shapatava, men afgav ikke en breakbold siden da, og kørte en rigtig god kamp hjem. Hendes niveua er stadigvæk ikke bevist på indendørs, men hun endte med voldsomme stats, og kommer nu op imod den sværeste opgave indtil videre.

En kamp i Østeuropa med så stor succes som Herdzelas har haft indtil videre i år, burde ligge lige til højrebenet, men syntes dog der er pil ned for Herdzelas og pil op for Matsuda, så det må jeg se om holder stik.

Markedet har besluttet at Herdzelas skal være favorit og ingen tvivl om det. Hvis Matsuda kan gøre det hun gjorde efter 1 sæt i dag, og som hun også har vist i sine andre kampe, kunne dette godt blive meget tættere end først antaget.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback