Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

DC United - New York RB: Draw no bet: 1

Match center
16. september 2018 kl. 19:05 - Fodbold, USA - MLS
RFK Memorial Stadium
10. sep. 2018 kl. 23:18 (Opdateret 16. sep. 2018 kl. 21:11) 10/09
107
0
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 36-28-36%
Betvalue: 104,32%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-3
Bet365 Spil nu hos Bet365

*DC United spiller natten til torsdag mod Minnesota United, og analysen er skrevet før resultatet af den kamp.*

OBS: Jeg går efter spilvarianten, hvor der er fuld gevinst ved hjemmesejr og pengene tilbage ved uafgjort. Spillet fås ved at kombinere 1-tallet til 2,90 hos Bet365 og X'et ved Betfair til 3,7. Placer 72,97% af indsatsen på 1-tallet og 27,03% af indsatsen på X.

DC United er stærke hjemme og skal have point i jagten på slutspillet. New York er stærke og kæmper stadig om at blive grundspillets bedste hold, men hjemmeholdet bør have fine chancer for at komme fra kampen med point.

Det taler for spillet:

 • DC United er stærke på det nybyggede Audi Field, hvor det er blevet til seks sejre og to nederlag. I hele sæsonen har man vundet syv, spillet én uafgjort og tabt to på eget græs.
 • DC United er bedre, end ligaen viser. Årsagen til deres dårligere placering skal findes i, at man stort set udelukkende spillede udekampe i starten af sæsonen.*
 • De to hold mødtes for tre uger siden i New York. Her vandt New York Red Bulls 1-0, men kampen var meget lige, og DC United kunne nemt have snuppet det ene point. Nu er hovedstadsklubben hjemmehold.
 • New York Red Bulls er uden sejr i de seneste tre udekampe - ét nederlag og to uafgjorte.  Senest tabte man 3-0 til Montreal Impact.
 • Spillemæssigt har New York Red Bulls ikke imponeret i de sidste stykke tid. Man har fået sejrene, men det har flere gange været med nød og næppe. Kan det blive ved med at gå?
 • Wayne Rooney har i den grad forbedret DC United. Han spiller selv godt og har gjort alle holdkammeraterne bedre.

Det skal du holde øje med:

 • Kampen er DC Uniteds sjette på 21 dage. Siden de to holdt mødtes den 27. august har DC United spillet fire kampe. Red Bulls har blot spillet to.
 • New York Red Bulls er et stærkt hold, hvilket tabellen også vidner om.
 • Wayne Rooney har været skarp for DC United indtil nu og er tydeligvis en vigtig brik. Han er ikke blevet sparet meget og spillede blandt andet fuld tid i weekenden. Hvor længe kan han holde til det?
 • New York Red Bulls vandt også 1-0, da de to hold mødtes på Audi Field i slutningen af juli.

* DC United har bygget det helt nye Audi Field til sæsonen. Det stod dog først klar i sidste måned, og derfor spillede man blot to kampe på hjemmebane indtil da. Siden har man dog taget det nye stadion i brug og har hentet seks sejre og to nederlag. Fire af de seks kampe er vundet med mindst to mål.

Spillet

Spillet fås ved at kombinere 1-tallet til 2,90 hos Bet365 og X'et ved Betfair til 3,7. Placer 72,97% af indsatsen på 1-tallet og 27,03% af indsatsen på X.

Jeg finder jvf. min cv både værdi i hjemmesejr og uafgjort, men jeg vælger varianten, hvor vi får gevinst ved hjemmesejr og pengene tilbage ved x.

Alternativt kan man kombinere sig til 1,63 på 1X ved at placere 56,06% af indsatsen på 1-tallet og 43,94% af indsatsen på X, hvilket jeg også finder værdi i.

Odds:

Bet365 skiller sig ud fra markedet med 2,90 på det rene 1-tal. Betfair følger efter med 2,75, mens Unibet og LeoVegas ligger med 2,70. En toneangivende licensløs bookmaker hos 2,79.

Betfair ligger over resten af markedet med x'et til 3,7. Unibet og LeoVegas følger efter med 3,50. Hos en toneangivende licensløs bookmaker kan der fås 3,75 på X'et.

Trupnyt:

Hos DC United fik Bill Hamid (målmand - fast) et slag på knæet i seneste kamp mod Minnesota United. Han spillede dog kampen færdig, men han trænede ikke i dag. Cheftræner Ben Olsen lovede dog lokale journalister, at han spiller her, så det må vi gå ud fra. Det er et kæmpe slag for spillet, hvis han ikke er med.

Junior Moreno (midtbane - fast) er tilbage fra landsholdstjeneste og forventes at træde direkte ind i startopstillingen. Zoltan Stieber (midtbane - fast) er også tilbage fra landsholdstjeneste og kan være med fra start igen. Han havde dog en lang rejse, og det er sandsynligt, at han starter på bænken. Yamil Asad (midtbane/angriber - fast) er også tilbage i træning og kan være med på bænken her.

Forventet startopstilling (4-2-3-1):

Bill Hamid - Oniel Fisher, Kofi Opare, Steve Birnbaum, Joseph Mora - Junior Moreno, Russell Canouse - Paul Arriola, Luciano Acosta, Ulises Segura -  Wayne Rooney.

New York Red Bulls har ingen nye, vigtige fravær.

Forventet startopstilling (4-2-3-1):

Luis Robles — Michael Murillo, Aaron Long, Tim Parker, Kemar Lawrence — Tyler Adams, Sean Davis — Marc Rzatkowski, Kaku, Danny Royer — Bradley Wright-Phillips

Kilder: mlssoccer.com, klubbernes hjemmesider, washingtonpost.com, onceametro.com.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback