18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

DBL Poney - Astralis: 1

19. maj 2021 kl. 18:00 - Flashpoint 3
19. maj. 2021 kl. 11:24 (Opdateret 19. maj. 2021 kl. 22:32) 19/05
100
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Flashpoint 3

Chance (1-2): 28-72%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Poney kommer fra en flot 2-0 sejr mod Vitality. Poney har holdet til, at gøre ondt på et Astralis hold, som måske endnu ikke har fundet spillet 100%. Omvendt så skal Astralis hive denne kamp hjem. De har værktøjerne til, at lukke døren i.
Det taler for
 • Poney er fantastisk godt kørende, når NBK er ved roret. Når Poney har spillet med ham, er det kun blevet til to nederlag ud af ti kampe. Senest en flot sejr mod Vitality, som blev kørt ud af serveren 2-0. Vitality var ikke on-point, men det var Poney, som spillede tæt på en perfekt kamp. Der er massere fra den kamp, som de kan bringe videre til Astralis kampen.
 • Poney har en bred map pool, hvor 6/7 maps kan spilles. Dust2, Inferno, Nuke og Overpass er fire maps, hvor de viser fantastisk form. Spiller Poney deres eget spil, så kan de godt udfordre, de danske drenge
 • Astralis har flere maps, hvor spillet endnu ikke er fundet. Astralis er ikke lige så overbevisende, som de "en gang" var. De er et stykke fra det taktiske niveau, de en gang var på. Respekten for Astralis, på de forskellige maps, er begyndt at forsvinde stille og roligt.
 • Poney er et lineup, som har hele pakken. Synd dette hold ikke er fast, for så skulle de tages seriøst i fremtiden. Erfaring, fire-power, individualister og en god gameplan. Det er hvad det franske hold, indtil videre har fremvist. De er i konstant fremgang, til forskel for Astralis, som endnu leder efter deres nye spillestil.
 • Tabet af Device fylder endnu hos Astralis. De nye roller, er langt fra spillet til. Dupreeh kæmper stadigvæk med hans nye rolle, som main awper. Astralis har været til dels afhængig af, at Magisk og Bubzkji ramte A-game. Flere af Astralis profilerne underpræstere endnu.
 • Astralis er langt fra topformen, de mangler skarphed. De forskellige hold, er ikke bange for de danske drenge mere. Astralis skal finde sig selv, i det nye setup. Det vil per automatik tage tid. Tingene vil og er anderledes, når holdets bedste spiller, har forladt holdet. Rammer Astralis kun 80% individuelt, så er Poney ikke dårligere, end det vil blive straffet.
Hold øje med
 • Poney er ikke 100% et fast lineup. NBK er blevet "lånt" fra OG, hvor han endnu er på kontrakt. Så om motivationen er på 100% hos alle, kan jeg godt tvivle på. Et hold som endnu ikke er et fast lineup, vil bare spille lidt mere løst. Det kan godt blive straffet mod Astralis.
 • Magisk og Bubzkji har vist fremgang, siden Device forlod holdet. Hvis Astralis kan få gang i deres individualister, og dermed fire-power. Så kan de igen blive farlige. Der er massere af potentiale hos Astralis endnu. Rammer alle på det danske hold, deres A-game. Så vil Poney få problemer hele kampen igennem. Fire mand ud af holdets fem, viser positive stats. Ratings over 1.0, den seneste måned.
 • Om modstanderne har respekt for Astralis eller ej. Ændre ikke på, at de endnu er et godt taktisk hold. Mister de forskellige hold først respekten, så er det der, hvor Astralis igen bliver farlige. De stadigvæk godt besat, på samtlige roller. Er sikker på motivationen for, at Astralis igen bliver store er høj. Skal de lykkedes, så skal Poney også køres sikkert over.
 • De maps som vil komme i vetoen, er maps hvor Astralis historisk, altid har gjort det godt. Nuke, Dust2, Inferno og Vertigo er iblandt de maps, hvor Astralis gør det godt. Kommer de godt i gang, så kan de blive svære at stoppe.
 • Astralis har nu spillet fem kampe, med det "nye" faste lineup. Det har givet tre sejre og to nederlag. Godkendt 2-1 nederlag til G2, hvor spillet var fint. Flotte sejre mod OG og Complexity, hvor Astralis viste, at de har evnerne endnu. Det er egentlig kun Heroic kampen, hvor Astralis var helt væk fra serveren.
 • Et Astralis hold som rammer niveauet. Vil vinde mod Poney næsten hver gang. Ser mere Astralis tabe denne kamp, end Poney vinder den. Ville blive overrasket over, hvis Poney individuelt er niveauer bedre. Det samme kan siges om den taktiske del. Astralis skal vise, at de er det bedste hold.
Oddsmarked

Betfair s 3.75
Unibet 3.60

Oddset er gået ned de fleste steder.

En toneangivende licensløs bookie ligger på 3.650 - Flere licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback