18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Darmstadt - Karlsruher SC: Over 2,5 Mål

Match center
26. februar 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Tyskland - 2. Bundesliga
23. feb. 2021 kl. 09:43 (Opdateret 23. feb. 2021 kl. 09:44) 23/02
40
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 59-41%
Betvalue: 104,43%
Spilbar ned til odds: 1,69
Unibet Spil nu hos Unibet
To mål glade hold sørger for en målfest når Darmstadt tager imod Karlsruher. Begge hold med offensive takter og åbne forsvarskæder!
Det taler for
 • Hjemmeholdet Darmstadt ligger på en 14. plads med 5 point over nedrykningsstregen. Hvis ikke de skal til at flirte med den skal der hentes point i alle de kampe de kan. Der er begyndt at blive tyndet lidt ud i kampprogrammet og Darmstadts kommende kampe er heller ikke de nemmeste. Derfor må de øjne en chance imod Karlruher der giver en del mål væk. 
 • Karlsruher ligger på en 5. plads med 36 point i den næst bedste tyske række. Et fantastisk resultat for Eichner og Co. De 4 top hold ligger alle med præcis 42 point hvor placeringerne er afgjort på målforskellen. Det vil sige at udeholdet her må kunne se en chance for at komme en placering længere op, hvis de holder deres nuværende form. Der er i hvert fald masser at kæmpe for! 
 • Karlruher er deres livs form. De tabte godt nok seneste 0-1 hjemme imod Nurnberg, men de havde det meste af spillet i den kamp og de burde havde fået point. Karlruher ligger i top 3 over de hold der klare sig bedst på fremmed græs og ligger næsten øverst om dem der score flest mål. Samtidig lukker de også en del mål ind.  ​​​​​​​
 • Darmstadt fik senest et nederlag imod St. Pauli på udebane. Den kamp fulgte Darmstadt ellers godt med og fik da også vist deres offensive kvaliteter i løbet 2 minutter hvor de scorer 2 mål. Darmstadt har på eget græs vundet 2 kampe og tabt 3. Deres seneste 5 liga kampe har de 2-1-2. Darmstadt er under træner Anfang ikke hold der går efter krydset. Det er alt eller intet for dem. 
 • Alt eller intet er også noget Karlsruher kan matche. De er heller ikke et hold der spiller mange uafgjorte kampe. De har i deres seneste 5 liga kampe 1-1-3. Samtidig har de vundet 4/5 af deres seneste udebane kampe. Generelt spiller Karlsruher flere målrige kampe på fremmed græs end når de er hjemme på Wildparkstadion. 
 • Kigger vi på de hurtige statestikker. Så har Darmstadt spillet 16/22 kampe der gik over. Karlsruher har spillet 13/22.  Over de seneste 10 kampe har Darmstadt spillet 6/10 kampe der er endt over. Karlsruher har også spillet 6/10.  Hjemmeholdet har de 7 højeste xG og det 5 højeste xGA. Udeholdet har det 5 højeste xG og 8 højeste xGA. 
Hold øje med
 • Som nævnt er der begyndt at blive tyndet lidt ud kampprogrammet. Det betyder at alle kampe og point er vigtige. Derfor kunne kampe godt have et taktisk præg der gør at kampe kan blive målfattig.  Det ligner ikke nogle af trænerne at have en defensiv spillestil, men i jagten på point kan alt ske.
 • Begge hold kom i en 3-5-1 formation ved deres seneste kamp. Skulle de gøre det samme her er det ikke nødvendigvis den bedste cocktail for mange mål. Min erfaring har overtid lidt sagt at det så godt kan blive et midtbane slag istedet for to hold der kæmper om den sidste 3 del på hver deres banedel. 
 • Mentaliteten hos begge hold kan være dalende. Generelt set burde begge hold ved sidste kamp havde fået point og det kan godt have en effekt på deres selvtillid og deres måde at komme ud til kampen på her. Jeg tror ikke det har den største betydning, men alle hold er  igang med et tæt kamprogram og for nogle af de hold kan man godt se effekten af det! 
Oddsmarked

Bet365 har været inde og markere Darmstadt som værende favoritter til opgøret her. Det forstår jeg ikke helt. Oddsene ligger således: 2,45 - 3.40 - 2,75. Det giver et CV på 38% - 28% - 34%.
Oddset på det rene 2 tal er begyndt at falde lidt hos de fleste bookies. Så et interessant spil kunne være Karlsruher til at vinde kampen. 

Oddset ved sidste indbyrdes opgør endte i 1,80 ved Bet365. Så jeg syntes vi har fat i et super godt spil her. 

Sådan som jeg kampens forløb så forventer jeg at begge hold kommer blæsende fra start. Begge hold har rigtige gode offensive takter og jeg forventer at begge hold satser på et hurtigt mål. 
Seneste indbyrdes opgør endte også med 5 mål og jeg kunne godt se at vi fik en lignende kamp her. 

Trup Nyt: 
Darmstadt forventer jeg i 4-5-1 formation.
Schuhen - Mai - Palsson - Hohn - Holland - Skarke - Mehlem - Schellhardt - Kempe - Honsak - Dursun
Wittek og Isherwood er ude med langtidsskader. Rapp har karantæne.

Karlsruher forventer jeg også i en 4-5-1 formation. 
Gersbeck - Thiede - Bormuth - Kobald - Heise - Goller - Choi - Gondorf - Wanitzek - Lorenz - Hofmann 
Carlson er ude med langtidsskade. 


 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Infogol.net - Betxpert.com - Oddsportal.com - SV98.de - Ksc.de

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback