18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Danka Kovinic - Nao Hibino: 2

4. januar 2022 kl. 01:00 - WTA - Melbourne 1 kval - hardcourt
3. jan. 2022 kl. 17:33 (Opdateret 4. jan. 2022 kl. 10:24) 03/01
75
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale i Melbourne.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 kvinder som skal være glade for vi er kommet ind i et nyt år, da begge efterlod et meget skuffende indtryk i 2021.

Hibino var den med den værste statistik som hed 7-21 for året. Jeg så hende ved 2 lejligheder hvor hun selvfølgelig tabte begge gange, og helt tydeligt at hun var blanket for selvtillid, og så skulle der kun et lille pust til at vælte hende fuldstændig. Nyt år og tavlen kan viskes ren, Hibino startede i hvertfald med en sikker sejre over Kawa, som ellers var kommet ud af det hul hun også havde ramt sidste år.

Hibino spiller som de fleste japanske spillere nu en gang gør, men syntes altid hun har været en god fighter. Da hun var på toppen legede hun omkring nr. 50 i verdenen, og kunne virkelig sætte sine modstandere under pres.

Kovinic kom ud med 14-20 for året mest reddet af de 10 sejr på grus. Hun er kun en håndfuld cm højere end Hibino, men kan serve rigtig stærkt og så har hun en hårdhed i sit spil, som gør at hun potientielt set har en chance mod selv de bedste modstandere. Hun har lidt den klassiske Balkan mentalitet, hvor hun er umulig at spille imod i hendes medgang perioder, og er helt til hundene i de dårlige periode. Syntes ofte hun befinder sig i 40-40 situationer hvor hun dog er god til at hive dem hjem, men det er lidt at lege med ilden hele tiden at være i disse situationer.

Kovinic meritter er alle sammen fra grus, ikke sagt at hun ikke kan spille en god omgang hardcourt. Japanske spillere befinder sig ofte godt i Australien, hvor de som regel har spillet mange turneringer fra, da der er kortere afstand end at tage til Europa. Hibino har tidligere vist klassen på hardcourt i højere grad end Kovinic, så derfor hælder jeg til japansk sejr her.

Et enkelt møde tilbage i 2016 hvor Hibino vandt i 2 tætte sæt, men et resultat der ligger for langt tilbage til at have betydning for denne dyst.

Markedet har været faldende på Hibino hvor oddset stort set er lige. Bet365 har ikke reguleret og er derfor største udbyder.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback