18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Danielle Collins - Alison Van Uytvanck : 2

10. november 2021 kl. 14:00 - WTA - Linz - indendørs hardcourt
10. nov. 2021 kl. 00:15 (Opdateret 10. nov. 2021 kl. 19:54) 10/11
88
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Østrig

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 120,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Oddset stiger på Uytvanck som timerne går, måske har den ikke engang toppet endnu.

Uytvanck gjorde kort process mod Tsurenko og virker godt kørende. Der var kun få ridser i lakken i 2 sæt, men fjerner ikke indtrykket af at hun er godt kørende. Indendørs og græs er den tid på året hvor hun skal være skarp, heldigt for hende er der masser af indendørs tennis på programmet i år. At tabe mod Vondruesova og Kontaveit er godkendt, men mangler lige det ene store navn for at kunne give et fuldt indtryk af hendes form, hvilket hun passende kan få mod Collins.

Collins har været godt skruet sammen i lang tid, men sprang første periode af indendørs cirkusset over. Hende første kamp her endte med nedslagtning af Uytvanck's kone, så mon ikke at der er revanchelyst til stede her. Collins spillede også for sit land i sidste uge, her blev det 3 ud af 3, hvor Pavlychenkova var den eneste som kunne byde hende op til dans. Collins har på touren næsten aldrig berørt indendørs, men virker som en som kan håndtere alle underlag.

Jeg er ikke enig i at Collins skal være for stor favorit. Uytvanck's agressive spil kan gøre skade på alle, og man må respekter en kvinde som blot har smidt 4 partier i 2 kampe.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback