18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalma Galfi - Monica Niculescu: 2

Match center
27. august 2021 kl. 17:10 - Tennis, USA - WTA - US Open, Qualification | f
Court 12, USTA Billie Jean King National Tennis Center
27. aug. 2021 kl. 13:06 (Opdateret 27. aug. 2021 kl. 18:25) 27/08
67
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sidste step i kval til US Open

Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Ungarske Galfi som for 6 år siden vandt junior udgaven af US Open, har som årene er gået prioriteret gruset. Hun vandt en stribe itf titler omkring samme tid på hardcourt, men har kun 1 grus titel under bæltet i de senere år. Hun har i sine foregående 2 kampe været i små problemer, inden hun stemplede ordentligt ind. Hun har dog været rigtig god på gruset i år, og er gået dybt flere gange.

Hun server rigtig godt, hvilket giver et godt grundlag, men mangler at have løftet overliggeren når det kommer til de store kampe. Hun har endnu ikke før deltaget i hovedeturneringen i nogen Grand Slams, men står nu en enkelt kamp for at ødelægge den statistik. Hun har ikke præsteret noget godt på andre underlag i grus i lang tid, og jeg kan ikke blive forblændet af 2 kampe vundet mod tvivlsom modstand.

Rumænske Niculescu er en spiller som er sin karrieres efterår. Hun kørte dog en god græssæson og beviste hun ikke er over the hill endnu.

Niculescu som har en lidt aparte spillestil, med sin forhånd slice fortrækker de hurtigere underlag nu. Hun har været fast inventar i Grand Slams i et årti, men der er begyndt at komme sprækker i overfladen. Hun har også på papiret haft 2 overkommelige modstandere som hun har måtte skulle i 3 sæt imod. Hun bruge alle midler der er at spille med, hvor man huske en kamp mod en frustreret Wozzy som en af de klareste.

Jeg syntes ikke i nyer tid, at Galfi har bevist nok på det blå underlag til at blive gjort til favorit, hvorimod Niculescu med en nyfunden selvtillid fra græs, burde stå med de bedste kort på hånden til dette opgør.

Oddset ligger imellem 1,90-2.05 på Niculescu, hvor Galfi bliver gjort til favorit alle steder, og derfor er oddset pt. stigende på Niculescu.

Jeg går med erfaringen her.

God kamp.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback