18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalma Galfi - Martina Trevisan: 1

10. september 2021 kl. 12:00 - Challenger - Karlsruhe - grus
10. sep. 2021 kl. 10:42 (Opdateret 10. sep. 2021 kl. 14:36) 10/09
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Trevisan finde momentum igen?

Chance (1-X-2): 56-0-44%
Betvalue: 101,36%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Italienske Trevisan gik i kvartfinalen i French Open sidste oktober, og slog en række etableret topspiller. Siden da har der været en afmætnings periode, og hun har været på grænsen til elendig, med få enkeltvise lyspunkter. Hun kommer ind til denne kamp med to 2-0 sejr, med et tæt sæt i hver. Hun har unægteligt bevist at hun kan være en skrap modstander, men bedømt på hele dette år, virker som en som kæmper med det.

Hun er en lav spiller og server nogenlunde, hun har dog heller ikke statsmæssigt kunne slå Galfi i de 2 kampe hun har spillet, og tænker at dette bliver en kamp som minder meget om den Galfi spillede i går.

Galfi jernede til 5-1 i begge sæt igår, men ramte derefter den berømte mur, og måtte kæmpe for at lukke sættene. Hun står stadigvæk for mig som en med stort plus, og burde kunne tage skridtet videre i dag.

Det bliver en kort version pga. fremkommende kampstart, og har egentlig bare lagt procenterne på den rigtige side af oddset, der er enig om at Galfi skal kunne købes til 1,80. Markedet rykker sig lidt endnu, men jeg tager gerne det nuværende odds, da jeg mener Galfi burde være en smule større favorit allerede, mod en som primært lever på sidste års bedrift.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback