18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dallas Stars - Detroit Red Wings (2020-01-04 03:30) - Alexander Radulov: Over 0,5 Point

4. januar 2020 kl. 02:30 - Ishockey, USA - NHL
3. jan. 2020 kl. 14:07 (Opdateret 4. jan. 2020 kl. 05:27) 03/01
70
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 65-35%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Dallas Stars har vundet tre kampe i træk, og i nat møder holdet så Detroit Red Wings, der trods en sejr over San Jose i holdets seneste kamp fortsat ligger sidst i NHL.

Unibet giver 1,57.

Det taler for:
- Radulov fik en langsom start på sæsonen med point i blot 2 af sine første 13 kampe. Til gengæld er russeren for alvor kommet i gang på det seneste, hvor det er blevet til point i 9 kampe i træk.

- Radulov er en del af en yderst sammenspillet og stærk førstekæde med Tyler Seguin og Jamie Benn. Kæden har før været blandt ligaens bedste, og efter at være blevet skilt ad af forskellige årsager tidligere på sæsonen er de tre nu tilbage sammen. 

- Dallas´ førstekæde har ikke produceret på vanligt niveau set over hele sæsonen, men midt i december begyndte tingene at vende, og i de seneste uger har kæden skabt chancer på niveau med de bedste i NHL.

- Dallas er i høj grad afhængig af førstekæden, da de ikke har andre væsentlige målscorere end fronttrioen.

- Radulov har med sin dårlige sæsonstart blot lavet point i 17 af 38 kampe i denne sæson, men på hjemmebane er det trods alt blevet til point i 11 ud af 20 kampe, heraf 8 af de seneste 9.

- Modstanderne fra Detroit er blandt NHLs dårligste hold, og mandskabet er også blandt de hold, der lukker flest ind.

- Radulov har en udmærket historik mod Detroit med point i 6 af de seneste 9 kampe.

Det taler imod:
- Jonathan Bernier har nærmest en mand sørget for, at Detroit blot har lukket 2 mål ind i holdets seneste 2 kampe. Hele 71 redninger har canadieren, som ellers ikke er regnet blandt ligaens bedste, lavet i de 2 kampe.

- En af Detroits får sejre i denne sæson kom tilbage i oktober mod netop Dallas, hvor Radulov gik pointløs i et 4-3-nederlag i bilbyen.

- Detroit måtte undvære backen, Mike Green, tidligere på ugen mod San Jose, men canadieren bliver muligvis klar til opgøret i Dallas. 

- John Klingberg mangler måske hos Dallas. Svenskeren er holdets bedste offensive back.


 

Detroit har i hele sæsonen foruden nederlag kæmpet med mange skader. Blandt forwards var Anthony Mantha holdets topscorer, men er nu skadet for anden gang i sæsonen, Andreas Athanasiou blev skadet fornyligt, og Adam Erne er fortsat tvivlsom med sygdom trods at have spillet mod San Jose.
Jonathan Ericsson og Danny DeKeyser mangler på backkæden.

Hos Dallas er Klingberg tvivlsom, mens Martin Hanzal har været ude i et stykke tid og forventeligt stadig er det.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback