18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalila Spiteri - Ekaterina Makarova: 2

27. august 2021 kl. 11:00 - w25 - Verbier - grus
27. aug. 2021 kl. 01:27 (Opdateret 27. aug. 2021 kl. 12:28) 27/08
75
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Italiensk mod russisk.

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 spillere med næsten samme alder, som ligger side om side på ranglisten.

Det hører mere til sjældenhederne, når der bliver udbudt odds på Makarova's kampe. Hun har et velkendt navn, men er desværre ikke den samme person man i flere år så helt i toppen af tennis. Hun har tidligere 3 hardcourt titler i streg i Sydafrika i 2018, og har i år ikke bedrevet det vilde.

Makarova kommer fra en god uge i Holland, hvor hun var eneste der kunne byde Jang op til dans. Hun er et irriterende objekt for en better, da hun ofte brænder en kamp af, eller bare brænder ud. Hun kan slå spillere fra højere niveau end hende selv, for at tabe mod dårligere kampen efter. I denne uge har det været to 3 sets sejre, hvor hun vanen tro taber et set stort, for at vinde næste set stort. Bedømt på denne og sidste uges resultater, virker hun til at være pil op for tiden.

Spiteri ser jeg mere som en stabil god spiller. Hun har vundet 2 stærke kampe, og lavede et turn-around da det så slemmest ud mod Timofeeva, der ellers har været god i år. Hun kommer fra 2 hårde nederlag i sine sidste 2 turneringer, men vinder ellers de kampe hun skal, og har endnu ikke lavet de store "upsets" måske indtil hendes sidste kamp.

Hvis der kommer flere udbyder af odds på banen, kunne man tro at Spiteri vil blive gjort til større favorit. Min holding til Makarova er, at det næsten er ligegyldigt hvem der står på den anden side af nettet, og hvordan de spiller, spørgsmålet er om Makarova har en af de gode eller dårlige dage.

Jeg går med at Makarova kan følge op på sin gode form og komme ud på den rigtige side her, men giver alligevel Spiteri det lille egde for at have et mere stabilt niveau.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback