18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalila Jakupovic - Francesca Di Lorenzo: 2

28. september 2021 kl. 22:00 - w60 - Berkeley - Hardcourt
28. sep. 2021 kl. 21:14 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 01:09) 28/09
12
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spiller med dårlig hardcourt form.

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Di Lorenzo har haft et forfærdeligt år, og de virker til at smuldre lidt for hende. Da hun tog springet fra College til Pro tennis, var det fordi at hun næsten var for god til College, og allerede havde gjort det godt på itf og WTA niveau. Hun er i en periode hvor de mest basale slag ikke kommer over nettet. Hun formår dog stadigvæk at kunne hive den gamle magi frem, men har ikke kunne holde det i en hel kamp i lang tid. Hun er sølle 1-6 på hardcourt, hendes trøst i dag er at modstanderen er 1-4.

Jakupovic kørte en fin grus sæson, og begynder mere at vende tilbage mod hendes gamle niveau. Jeg tror personligt ikke hun kommer dertil, men i sidste uge vandt hun en kvalkamp sikkert, tabte mod Hon i 2 kval kamp, og spillede lige op med favoritten Haddad Maia, som dog nok ligesom andre der kom fra Portugal, lige skulle bruge en kamp til at spille sig varm. Di Lorenzo tabte selv mod Hon i hovedturneringen, med 1 parti mere vundet end Jakupovic. Selv om hvor kamp har sit eget liv, syntes jeg meget godt det beskriver deres styrke forhold lige nu.

Lorenzo er sød og ydmyg og skal bare tilbage, inden det glider helt væk fra hende, og det skal ske mod Jakupovic der ikke har hardcourtformen i orden endnu. Faren ved sådan et type bet er, at hvis Lorenzo skal lukke en kamp, plejer det at blive mere besværligt når man ikke har smagt sejrens sødme i et stykke tid.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback