18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalayna Hewitt - Misaki Doi: 1

Match center
4. november 2021 kl. 23:20 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
4. nov. 2021 kl. 00:28 (Opdateret 5. nov. 2021 kl. 00:28) 04/11
142
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde på indendørs i USA

Chance (1-2): 20-80%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Det var flot hvad Doi præsterede i sidste uge med sin titel, i et år hvor hun inden da aldrig havde ramt en kvartfinale. Hun kom dog i store problemer i første kamp mod Volynets, og klarede den med nød og næppe i 3 sæts tiebreak. Det blev en lang opslidende kamp, man kan ikke lade vær med at tænke på, om tanken måske er tom for en stund.

Hewitt klarede Min i 3 sæt, og har nu spillet 9 sæt i sine første 3 kampe. 39 servesser og 19 dobbeltfejl, beskriver meget godt hvilket type spil hun har. Hun har dog haft disse udfald, og det skal hun prøve at undgå mod en rutineret japaner i medvind. Selvom Hewitt har spillet 3 sæts kampe har de ikke været helt vild lange, hun burde derfor stadigvæk have power til dette opgør. 

Mod Beniot formåede hun i sine 4 servpartier kun at tabe 1 point i 1 sæt, og dette kom fra en dobbeltfejl. Ingen tvivl om at Doi vil kunne neutralisere serven til et vis punkt, men er Doi på flade konvoluter kunne boldene suse forbi hende.

2 forskellige spillestile, og på dette underlag ser jeg Hewitt's som det største våben. Der er også her blevet valgt en one-set-bookie just in case at Doi smider håndklædet i ringen. Det må stadigvæk forventes at Doi er klart favorit, men syntes alligevel oddset er sat alt for højt, med tanke på hvordan Hewitt har servet, og hvordan Doi reagerer på titel og lang kamp efterfølgende.

God kamp.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback