18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dalayna Hewitt - Amy Zhu: Resultat: 2-1

7. oktober 2021 kl. 20:30 - w60 - Las Vegas - Hardcourt
7. okt. 2021 kl. 17:11 (Opdateret 8. okt. 2021 kl. 13:35) 07/10
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

w60 i USA

Chance: 22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Hewitt som jeg har håb for i fremtiden, har henover sommeren været i Tunesien for at spille en masse tennis. Det startede skidt, men undervejs som ugerne gik fik hun mere fat i det, og vandt også en titel derover. Hun er virkeligt godt skåret, og kunne være en man nok skal høre mere om i det lange løb. Ligesom alle andre på dette niveau er der også udfald, og hendes 17-10 på hardcourt er fin, men mange dårlige modstander er også nedlagt i disse tal. Hun virker meget afhængig af sin serv, og skal udvikle de andre facetter i sit spil.

Amy Zhu som ligesom alle andre amerikanske piger, med undtagelse af Anisimova har berørt College tennis. Hun er lidt der hvor hun taber mere end hun vinder, og pilen peger på at tennis ikke bliver det der gør hende rig. Hun er stadigvæk godt skolet, og kan være skarp i returspillet, hvorimod serven kæmper hun med.

Hewitt vandt en meget stærk 2 sæt sejr i første runde, og man kunne frygte at hun bare er for stærk til Zhu. Jeg syntes dog når Hewitt ikke spiller imod nogen som kan det samme som hende, kan det ofte blive rodet tætte kampe. Jeg tænker at Zhu godt kan tage 1 sæt fra en stærktspillende Hewitt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback