18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers: Over 2,5 Mål

Match center
6. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Graham Scott
5. nov. 2021 kl. 14:49 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 18:00) 05/11
139
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

På Selhurst park byder Crystal Palace, Wolverhampton velkommen, og jeg har kigget lidt på de to hold, og tror godt det kan gå hen og blive målrigt.

Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 101,64%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Wolves har gang i noget spændende, som i rigtig spændende. Jeg har set dem en del i denne sæson, og jeg er meget imponeret over hvad Bruno Lage har staplet på benene, der er meget mere appel i deres offensiv, og det ligner et helt nyt mandskab ift. sidste sæson.
 • De offensive profiler for Wolves er kommet godt i gang, Jimenez har lavet 2 kasser og den ny mand Hwang er også en god tilføjelser og har allerede lavet 4 kasser. De 3 på toppen linker godt sammen, og de er farlige på flere fronter. Både i omstillinger, men også på dødbolde og i det etableret spil.
 • Crystal Palace på den anden side har også haft godt af nogle ny kræfter og idéer. Zaha nævnte selv Gallagher som en dejlig kammerat, han har lavet 3 kasser og 2 assist, og derudover har Edouard også stemplet ind. Jeg synes det ser super spændende ud for Palace, og jeg tror de går en spændende sæson imøde.
 • Offensivt har Wolves en fin xGF i denne sæson, og jeg synes man ser nogle rigtig fine offensive tiltag hos ulvene. 13,4 er det blevet til efter 10 runder, og i de seneste 5 runder har de lavet 9 kasser, og haft nogle fine xG'er.
 • Begge hold ligger godt til i ligaen, og er inde i gode perioder, det kan betyde at de ikke har så meget fokus på nedrykningspladserne, men kigger mere opad end nedad. Wolves ligger nr.7 og Crystal Palce tager 13.pladsen, men jeg tænker de to hold har mere grund til at spille offensivt og gå efter en sejr, end de har til at stille sig lavt og forsvar sig til et point.
Hold øje med
 • Begge hold har et xGA der ligger i den lave ende. Crystal Palace har efter de første 10 runder et xGA på 11,1 og Wolves har 11,8-
 • Hvem tager teten i dette opgør? jeg kan godt være nervøs for om det bliver en taktisk forestilling, hvor begge hold vil have fokus på det defensive fremfor det offensive.
 • Wolves har et snit på 2,1 mål pr. kamp og er et typisk under hold.
 • Kigger man på de to holds seneste indbyrdes kampe, så havde 3 opgør i sidste sæson som endte 2-0,1-0 og 1-0 altså alle kampe gik under, og det seneste indbydes opgør som var det eneste Crystal Palace vandt, endte 1-0 men her hed xG 1,2 (0,4-0,8) hvilket bestemt ikke vidner om et festfyrværkeri af en fodboldkamp.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 startede i odds 2,20 og står nu de fleste steder i de 2,30ish. Marathonbet er ude med 2,42 i dag, og det synes jeg er interessant. Derfor er jeg gået på over linjen. 

BTS til odds 2, synes jeg også kunne være en interessant vej at gå.

Holdene:

Crystal Palace:
Hjemmeholdet har flere muligheder i dette opgør hvor Eze (fast mand) og Hughes (reserve) er ved at være i omdrejninger igen, og måske kunne være med i spil til at indgå i kamptruppen, men ift. deres start 11'er mangler de ikke det store udover dem der er tvivlsomme.

Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; McArthur, Kouyate, Gallagher; Olise, Edouard, Zaha

Wolverhampton Wanderers possible starting lineup:
Gæsterne har Marcal (fast mand) ude som værende tvivlsom, derudover har de profilen Neto (fast mand) ude. Det giver følgende start 11'er hvor de har Traore som mulig alternativ, men jeg tvivler på han stiller fra start.

Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri; Trincao, Jimenez, Hwang

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback