18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - West Ham United: Over 2,5 Mål

Match center
1. januar 2022 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Darren England
29. dec. 2021 kl. 11:32 (Opdateret 1. jan. 2022 kl. 19:22) 29/12
254
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Crystal Palace skal op imod West Ham i denne runde 21. En kamp, som jeg har kigget lidt på, og hvor jeg godt kunne forestille mig fart over feltet, og over de 2,5 mål.

Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • West Ham har nogle gode offensive individualister. Vi så det i sidste runde hvor de vandt 4-1 over Watford, og de forreste fire Antonio, Benrahma, Lanzini og Fornals har i den grad evnerne til at gøre ondt på Crystal Palace.
 • Kigger vi på de to holds tidligere indbyrdes opgør så endte de 2-2 og 2-3. Det seneste opgør var i august, hvor de spillede 2-2.
 • De to hold har nogle ret høje xGF og xGA. West Ham ligger på 27 xGF og 23 xGA. Crystal Palace ligger på 22,9 xGF og 21,2 xGA.
 • De to hold har spillet 19 kampe og 12 af dem er endt over de 2,5 mål for begge mandskaber. Kigger vi på mål pr.kamp så ligger West Ham med 3,1 i snit og Crystal Palace ligger på 2,8.
 • Offensivt har Crystal Palace også nogle dygtige folk, som kan gøre ondt på West Ham. Hughes har vist sig at være en stræk spiller, og derudover er Gallagher, Edouard og Zaha også nogle gode offensive kræfter der kan gøre en forskel mod et lidt vakkelvorn West Ham forsvar.
 • West Ham har lukket 11 mål ind i de seneste 7 kampe, og de har også nogle skader i bagkæden (se holdinfo) som kan gøre det nemmere for Crystal Palace at blive farlige.
Hold øje med
 • Opgøret kunne godt gå hen og blive taktisk, Crystal Palace er et andet hold end de seneste sæsoner, men spiller stadig med en stram struktur, og det kan gøre det svært for West Ham at stikke afsted på kontraer, og brodere sig igennem.
 • Defensivt synes jeg det er to stærke hold, hvor begge mandskaber har god struktur i deres hold. West Ham har Rice med igen, og han kan være en god oprydningsspiller for dem, som kan gøre det svært for Palace at komme igennem, og på den anden side så er Crystal Palace godt sat sammen i deres bagkæde.
 • Jeg kan være usikker på de to holds start 11'er. Der kan blive roteret i dette opgør, når der er mange kampe på kort tid, og derudover er corona også en ukendt faktor, så det er svært at spå om start 11'eren, og hvis der bliver sparet på de offensive stjerner kan jeg være usikker på om vi kommer over de 2,5 mål.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål står i de 1,90ish de fleste steder, men bet365 står i 2, som jeg synes er interessant. 

Jeg har svært ved at udpege en vinder af dette opgør, og derfor kunne jeg godt se et X som det gode valg, som kan findes til odds 3,60 hos NordicBet.

Holdene:

Crystal Palace:
Hjemmeholdet har under de sidste par kampe været uden Christian Benteke (fast mand), Michael Olise (reserve), Eberechi Eze fast mand/reserve), Vicente Guaita (fast mand), Nathaniel Clyne (fast mand/reserve), Luka Milivojevic (fast mand) og James McArthur (fast mand).
Nogle af dem har været til covid, og jeg ved ikke hvad status er med dem, men sikkert er det at Zaha (fast mand) er med igen og det ser jeg som et stort plus.

Butland; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Kouyate; Ayew, Edouard, Zaha

West Ham:
Gæsterne har Ogbonna (fast mand) Cresswell (fast mand) og Zouma (fast mand) på skadeslisten, og derfor gætter jeg på følgende start 11'er:

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Soucek, Rice; Benrahma, Lanzini, Fornals; Antonio

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback