18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Norwich City: (AH: +2,5 Hjørnespark) 2

Match center
28. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Paul Tierney
27. dec. 2021 kl. 17:15 (Opdateret 28. dec. 2021 kl. 17:54) 27/12
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norwich skal en tur til Selhurst Park i denne runde 20. En kamp, som jeg tror de får gode muligheder i, og hvor jeg godt kunne se dem, have noget at komme med!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Norwich har flere indlæg end deres modstandere Crystal Palace. Hjørnespark kommer ofte på bagkant af indlæg, og der har Norwich nogle folk der gerne vil til baglinjen.
 • Kigger vi på hjørnestats så har Norwich et snit der hedder 4.3 hjørnespark pr. kamp, og så tillader de 5.9 pr. kamp. Crystal Palace har et snit der hedder 4.2 hjørnespark pr. kamp, og tillader 5.1.
 • Offensivt er værterne svækket til dette opgør (se holdinfo).
 • Norwich har hårdt brug for point nede i bunden. De har 10 point og der ikke mange point op, men spillet har ikke helt været der. Derfor skal de ud og sende et signal efter en sløj kamp i sidste runde, og vise at de tror på at de kan kæmpe for overlevelse. Jeg forventer derfor at Norwich vil spille friskt til, og også gå efter at få sat angreb sammen, og spille friskt til.
 • Crystal Palace har kæmpet lidt med det i de seneste 7 kampe har de blot fået en sejr og offensivt synes jeg det har været meget overladt til individuelle præstationer, og når den største individualist (Zaha) er væk for dem til denne kamp, så tror jeg de får udfordringer i den offensive afdeling.
 • Dette spil hvor Norwich starter med 2,5 hjørnespark ville være gået hjem i 10 ud af 18 kampe, hvis vi kigger på Norwich kampe, og hvis vi kigger på Crystal Palace og siger de starter med -2,5 hjørnespark så har de kun "vundet" de hjørnesparksspil 4 ud af 18 PL kampe.
Hold øje med
 • Norwich mangler også folk til dette opgør (se holdinfo) Den defensive afdeling hos gæsterne er i forvejen ustabil, og de nye skader gør det nok ikke til et mere sikkert forsvar, hvilket kan gøre livet nemmere for Crystal Palace.
 • Vil Norwich blive i PL så skal der mere appel på i deres offensiv. De har blot scoret 8 mål i 18 kampe, og kigger vi på deres seneste 5 PL kampe, så har de blot scoret et mål! Det er slet ikke godt nok, og kan sætte sig på selvtilliden hos Norwich folkene, som så ikke vil angribe med særlige stor tro på tingene, hvilket kan gøre det svært for dem at komme til chancer og hjørnespark.
 • Kigger vi på Crystal Palace, så har de gode folk på låget, så hvis de kan spille sig til dødbolde, så tror jeg de vil forsøge at gøre det imod Norwich, hvor de i min optik, har en fordel. Så jeg kunne godt frygte at Crystal Palace i dette opgør vil søge standartsituaitonerne, hvilket kunne føre til mange hjørnespark til værterne.
Oddsmarked

Dette spil går på at Norwich maks må få 2 færre hjørnespark end Crystal Palace. Jeg var tæt på at skrive et forslag på Norwich får flest hjørnespark til odds 5 hos comeon!. Men valgte at spille det her lidt mere forsigtige spil.

Holdene;

Crystal Palace:
Hjemmeholdet har en god lang skadesliste med Benteke (fast mand) Clyne (reserve) Eze (fast mand/reserve) Guaita (fast mand) McArthur (fast mand) Milvojevic (fast mand/reserve) Olise (fast mand/reserve) Zaha (fast mand).
Alle de nævnte har karantæner, sygdomme eller skader der holder dem ude, og derfor bliver det mulgivis en start 11'er med følgende:

Butland; Kelly, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Kouyate; Ayew, Edouard, Schlupp 

Norwich City:
Gæsterne har en de folk ude. Mest nævneværdige er nok Hanley (fast mand) Krul (fast mand) Normann (fast mand) som alle er ude, og derudover er Rashica (fast mand) og Rupp (fast mand/reserve) tvivlsom. Det giver følgende start 11'er tror jeg:

Gunn; Aarons, Kabak, Gibson, Giannoulis; Gilmour, McLean, Melou; Sargent, Pukki, Tzolis

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback