18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Newcastle United: (AH: -0,5) 1

Match center
23. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Darren England
21. okt. 2021 kl. 17:12 (Opdateret 23. okt. 2021 kl. 17:55) 21/10
198
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

På Selhurst Park tager Crystal Palace hjemme imod Newcastle i en vigtig kamp i bunden, hvor begge mandskaber har brug for de tre point. Jeg tror de ender hos værterne, og her er hvorfor.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-0-49%
Betvalue: 105,06%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Crystal Palace har i de første 8 PL kampe gjort det ganske fornuftigt ift. xGF og xGA, hvor de har spillet mange tætte kampe, og sagtens kunne have stået med flere point nu, end de 8 de har sat ind på kontoen.
 • Offensivt så har Crystal Palace noget individuel klasse i Zaha, og Edouard som allerede har lavet 3 mål på 5 kampe, virker også som en klar forstærkning der kan gøre ondt på et hårdt ramt Newcastle mandskab.
 • Netop Newcastle har defensivt nogle store udfordringer. De har lukket 19 mål ind i de første 8 runder, og har et xGA på 15! begge stats er de dårligste i PL, til sammenligning ligger Crystal Palace med 13 mål imod og en xGA på 9,6 hvilket er i den pæne ende af PL tabellen.
 • Den gik ikke længere for Steve Bruce. Han røg med ankomsten af de nye ejere. Meget peger i retningen af Paulo Fonseca, men op til denne kamp, står de med Graeme Jones, som nok har et par spillere, som er lidt ramt over at have mistet en god personlighed. Flere har i hvert fald været ude og begræde hans exit, og det kan måske komme Crystal Palace til gode.
 • Crystal Palace, har hentet 6 point over de seneste 5 kampe, hvor programmet har hedet Tottenham hjemme, Liverpool ude, Brighton og Leicester hjemme, og senest Arsenal ude. Det er kun blevet til et nederlag, og dette synes jeg er ganske imponerende, og er noget som må give spillerne tro på tingene, og idéerne fra deres nye manager.
Hold øje med
 • Offensivt så har Crystal Palace en lavere xGF end Newcastle. Helt præcist har Palace en xGF på 8,4 hvor Newcastle har en på 9,1.
 • Et X er ikke en katastrofe for nogle af mandskaberne, og derfor kan jeg godt være nervøs for, om vi får at se en slutfase som er meget taktisk, og afventende.
 • Tager Crystal Palace styring på dette opgør, eller hvad kan vi lige forvente os? Hjemmeholdet er markant mere boldbesiddenede end sidste sæson, så måske Viera har fokus på at Crystal Palace også skal kunne skabe kampene, men jeg er nervøs for om det bliver en taktisk forestilling, hvor Newcastle stiller sig lavt, og hvor Palace har svært ved at finde vejen ind til målet.
 • Newcastle har nogle gode individualister på holdet, og jeg er lidt nervøs for den offensiv the magpies stiller med, som jeg godt kan se gøre ondt på værterne. Især har de en masse fart, og fysisk, så Crystal Palace skal ikke give for meget væk.
 • Crystal Palace mødtes Newcastle 2 gange sidste sæson, som endte med en sejr til hvert mandskab, men ift. xG så burde Newcastle faktisk have vundet begge opgør.
Oddsmarked

Oddset på Crystal Palace sejr startede i odds de 1,95-2,05ish og er stadig at finde i det niveau. Jeg er gået på 1-tallet i dette opgør, men var også meget tæt på at spille over mål linjen, hvor vi kan få odds 1,95 hos betfair for over de 2,5 mål. 

Holdene:

Crystal Palace:
Hjemmeholdet må stadig se bort fra Eze (fast mand) og Fergusson (reserve). Dog så burde Zaha være blevet tættere på kampklar, og jeg forventer derfor at den engelske kreatør stiller fra start. 

Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, Mcarthur - Schlupp, Edouard, Zaha

Newcastle:
Gæsterne fra det nordengelske må se bort fra Shelvey (fast mand) der har karantæne, og derudover er Dubravka (fast mand) og Dummett (reserve) ude med skader. Det giver følgende start 11'er:

Darlow - Manquillo, Lascelles, Clark, Ritchie - Willock, Longstaff, Hayden - Joelinton, Wilson, Saint-Maximin

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback