18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Manchester City: Under 2,5 Kort

Match center
1. maj 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    David Coote
30. apr. 2021 kl. 17:47 (Opdateret 1. maj. 2021 kl. 15:24) 30/04
155
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Crystal Palace tager hjemme imod Man. City i denne runde 34. En kamp, som ikke har den største betydning, hvilket jeg tror der kan gie få kort, når man også kigger på de to holds taktiske tilgang.

Chance (Over-Under): 38-62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Kigger vi på Crystal Palace, så får de ikke mange kort, og det kan skyldes deres meget lave forsvarslinje, og meget defensive udgangspunkt, hvilket også har ført til at det er det hold i PL der har den 3. laveste boldbesiddelse procent på 40,7% i snit. Til dette opgør, tror jeg heller ikke de får meget af bolden at se, og det kan give få kort, hvis de stiller sig ned, som de har for vane at gøre.
 • Man. City er det hold I PL der holder på bolden, og de har et snit på 64,3% af boldbesiddelsen i deres kampe. Det er meget imponerende, og de spiller sig rigtig fint igennem og holder på bolden, hvilket giver få omstillinger, begge veje, og jeg kunne sagtens forestille mig Man. City i dette opgør, ende med rigtig meget boldbesiddelse, og det tror jeg kan give få kort i dette opgør.
 • Kigger vi på tallene, så har Crystal Palace fået 43 kort i denne sæson (41 gule og 2 røde) og det giver et snit på 1,3 hvilket er det 4. laveste snit i PL. Generelt får de ikke mange kort, og kigger man på de seneste 3 kampe, har de fået 1-1-0.
 • Man. City på den anden side, har fået 38 kort (37 gule og 1 rødt) i deres 33 kampe, hvilket giver et snit på 1,12.
 • Man. City har mange kampe for tiden, og efter dette opgør venter returopgøret i CL mod PSG, som jeg tror har et støre fokus end denne kamp mod Crystal Palace, og jeg derfor tror jeg ikke man kommer til at se nogle af spillerne fra Man. City, lave voldsomme taklinger, som kan risikere deres chancer for at være klar til det opgør.
 • Crystal Palace har udspillet deres rolle i denne PL sæson, og dette kan også sænke deres aggressivitet og lyst til at smadre igennem i tacklingerne.
 • De to hold spillede d.17/01 imod hinanden i PL, et opgør der endte med 0 kort, selvom Man. City vandt med 4-0 så fik det ikke nogle Crystal Palace spil op i det røde felt, og jeg kunne sagtens forestille mig en stor sejr til Man. City, hvor de så også vil kører bolden rundt når de er foran, hvilket ville kunne føre til få kort.
Hold øje med
 • Dommeren i dagens kamp er David Coote, har dømt 25 kampe i år, og er gået over de 2,5 i 20 af de kampe, og snitter i PL 3,12 gule kort i de 17 PL kampe han har dømt i år, så han kan blive en uheldig faktor for dette bet.
 • Man. City har i deres seneste kampe fået en del kort. Mod Aston Villa 1 rødt og 1 gult - mod Leeds 3 gule kort - mod Leicester 3 gule kort.
 • Det kan sagtens blive en alternativ opstilling, og start 11'er fra Man. City, og det kan få en betydning for dette spil, hvis de nye folk vil ud og imponere eller sætte sig igennem i duellerne.
 • Crystal Palace, har en hardhitter, som jeg godt kan være nervøse for hiver et kort. Her tænker jeg på Milivojevic som har fået 7 gule og 1 rødt i år, i denne sæson, og han må gerne skrue ned for det aggressive spil forud for dette opgør
 • Crystal Palace og Man. City har nogle gode offensive folk, som har fart og teknik til at udfordre deres oppasser, og især Zaha, Eze og Sterling kan godt skabe situationer der kan give kort.
Oddsmarked

Oddset på under 2.5 kort står i 1.7 hos bet365, og det er det højeste jeg har fundet ved dem jeg har kigget hos. Betfair står i 2.88 på under 20 bookingpoint (der givet 10 point for et gult kort) og comeon har 1,60 på under 2,5. 

Personligt har jeg smit et lille hyggebet på under 0,5 kort til odds 9 hos bet365.  

Holdene:

Crystal Palace:
Her er Cahill (fast mand 16 kampe 1 mål) Sakho (fast/reserve 4 kampe) og Tomkins (fast/reserve 5 kampe) tvivlsomme, de to sidstnævnte har været ude længe, så jeg tvivler på de stiller fra start. 
Derudover er McArthur (fast mand 18 kampe) ude med en skade, det giver følgende start 11'er i en 4-4-2

Guaita; Ward, Kouyate, Dann, Van Aanholt; Ayew, Milivojevic, McCarthy, Eze; Zaha, Benteke

Manchester City:
Her er Stones (fast mand 20 kampe 4 mål) ude med karantæne, og det betyder at gæsterne, kan stille som de lyster, og jeg har dette ydmyge bud på en start 11'er:

Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko; Fernandinho, Gundogan, Silva; Torres, Jesus, Sterling

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback