18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Fulham: Flest hjørnespark Fulham

Match center
28. februar 2021 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Anthony Taylor
26. feb. 2021 kl. 15:30 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 14:57) 26/02
155
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Jeg har kigget lidt på denne kamp i bunden af PL, hvor jeg tror Fulham kommer til at sætte sig på opgøret, og udnytte de mange skader hos Palace. Derfor har jeg kigget på flest hjørnespark til gæsterne.

Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-3
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • Kigger vi på Crystal Palace så er det offensive meget sat op på, hvad Zaha kan få skabt, og han er ude i dette opgør, hvilket er godt ift. hjørnesparks spillet, han er altid pågående, og når han er væk kan Fulham fokusere andet sted, og samtidig angribe med mere ro.
 • Fulham er rigtig gode til at tage bolden til sig, hvis vi kigger på boldbesiddelsesprocent så har Fulham i snit 49,4% boldbesiddelse i deres kampe hvorimod Palace har 40,8. Jeg tror denne kamp bliver rigtig meget med Fulham på bolden, og det vil give dem flere chancer for hjørnespark.
 • Fulham har et bedre snit på hjørnespark end Palace. Fulham får i snit 4 pr. kamp mod Crystal Palace's 3,9 og Fulham tillader 5.3 hjørnespark pr.kamp, hvor Crystal Palace tillader 6.
 • Kigger vi de senste kampe igennem så har Fulham gang i en rigtig fornuftig form med 8 point i de seneste 4 kampe, hvor hos Palace er det blevet til 6 point over de seneste 4 kampe (kigger man på de to holds respektive kampe, så har Fulham mødt 2 hold fra top 7 hvorimod Palace har mødt 4 hold i den nederste halvdel). Fulham kan derfor gå ind med stor selvtillid.
 • Crystal Palace har i de seneste 5 kampe fået 0-7-3-1-1 / og vundet 1 af dem ift. hjørnespark. Fulham har fået 6-5-4-7-5 og vundet 3 af dem ift. hjørnespark.
 • Fulham kan komme a point med Newcastle, og det må give stor motivation, og jeg tror også, at de vil jagte resultatet mod et skadesramt Crystal Palace hold, også hvis kampen rammer slutfasen, tror jeg ikke de vil være tilfredse med 1 point (Fulham har i de næste 3 kampe Tottenham, Liverpool og Man. City)
 • 450 indlæg i denne sæson er ikke meget, men dog markant mere end Crystal Palace's 360. Kigger vi på skud så har Fulham 294 mod Crystal Palace's 228, i denne sæson.
Hold øje med
 • Får Fulham scoret et tideligt mål, så tror jeg næppe dette spil går hjem, og Crystal Palace skal så op og jagte, hvilket kan give hjørnespark, og med de skadet folk Palace har ude, kunne Fulham godt få en god start på opgøret.
 • Crystal Palace har nogle gode offensive folk, som kan skabe ting på egen hånd, og her tænker jeg især på Eze, som med skud og driblinger kan skabe situationer der kan medføre hjørnespark til hjemmeholdet.
 • Fulham spiller med Maja og Reid oppe foran, og det er ikke to folk der er udpræget boksspillere, man kører indlæg på.
Oddsmarked

Oddset står hos bet365 til 1,83 og hos comeon! står den i 2. 
En interessant vinkel kunne være at kigge på flest hjørnespark i først halvleg, som man kan få til odds 2,2 hos comeon! jeg kan være nervøs for at Fulham får scoret et tideligt mål, hvilket ikke vil give noget inticament for at jagte og få hjørnespark, så derfor kunne det være en idé at satse på flest hjørnespark til Fulham i 1.halvleg. 

Holdene:

Crystal Palace:

Her er Zaha (fast mand) Schlupp (fast mand) McArthur (fast mand) Tomkins (fast/reserve) Sakho (fast/reserve) dømt ude og især 3 første, er folk der ville være i start 11-eren hvis de var klar. 

Jeg tror Palace kommer til at starte meget som de gjorde mod Brighton, og fik en flot (meget ufortjent) sejr. 
Guaita; Clyne, Kouyate, Cahill, Mitchell; Ayew, Milivojevic, Riedeweld, Townsend; Benteke, Mateta

Fulham:
Her er Cairney (fast/reserve) ude og derudover er Mitrovic dømt tvivlsom. 
Det efterlader en start 11'er som den nedenunder, som er det samme hold der i sidste runde slog Sheffield 1-0


Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Zambo Anguissa; Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman; Maja

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback