18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crystal Palace - Burnley: Flest hjørnespark Burnley

Match center
13. februar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Selhurst Park    Michael Oliver
12. feb. 2021 kl. 14:48 (Opdateret 13. feb. 2021 kl. 17:52) 12/02
197
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 24. møder Crystal Palace, Burnley. En kamp hvor jeg har set lidt på match-ups, form, og ikke mindst trupnyt.

Chance: 38%
Betvalue: 125,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Det taler for
 • Palace har nogle meget afgørende spillere skadet, i begge ender af banen, og især Zaha, vil være savnet. Men ift. hjørnespark, så er han også en kantspiller der er god til at søge en mod en situationer, og gå mod baglinjen, hvilket kaster hjørnespark af sig. At han ikke er med, er et plus for dette spil, hvor jeg tænker at Burnley kan angribe mere, da de ikke skal have fokus på ham.
 • Kigger vi Palace sidste 8 kampe, så har de fået 3-1-1-3-1-3-3-2 hjørnespark, og iøvrigt fået færre hjørnespark end deres modstandere i alle kampene, og blandt modstanderne har været Newcastle, Sheff Utd, Wolves og West Ham. (ikke hold der snitter voldsomt højt)
 • Burnley har nogle gode offensive kanter, som samtidig er gode 1-1 og gerne vil lave indlæg. Jeg tænker McNeil og Gudmundsson tager kanterne, og især McNeil er en god kant ift. hjørnespark hvor han har slået 6.flest i denne PL sæson med 125.
 • Generelt slår Burnley flere indlæg end Crystal Palace. Det er en af måderne der kan komme hjørnespark, og her ligger de på 411 indlæg i 22 kampe, Crystal Palace ligger på 324 i 23 kampe, hvilket er næst færreste indlæg i denne sæson.
 • Crystal Palace er et rigtigt omstillingshold, og vil rigtig gerne sende Eze, Ayew og Townsend afsted. Det tror jeg, kommer til at give en kamp, hvor Palace vil overlade en del af initiativet til Burnley, og lad dem skabe spillet, også pga. de mange skader Palace har.
 • Burnley har i deres seneste 8 kampe fået 8-1-2-2-0-4-3-12, og i 2 af kampene har de fået flere end deres modstandere. I de sidste 8 kampe har de bl.a. mødt Man. City, Liverpool, Chelsea, Leeds og Brighton, det er de 5 hold der snitter højest i PL ift. at få hjørnespark, så det giver mening at de har fået færre end dem.
 • Burnley har noget at skifte ud med, hvilket Crystal Palace ikke rigtig har, i sidste runde mod Leeds hvor de tabt 2-0 havde de 6 på bænken (altså kun 5 markspillere) hvorimod Burnley vil have flere muligheder på bænken.
Hold øje med
 • I snit tilladder Burnley flere hjørnespark end Crystal Palace. Burnley tillader i snit 6.3 hjørnespark pr. kamp imod Crystal Palace's 5.9
 • De to hold snitter lige mange hjørnespark pr.kamp altså 3.9, hvilket ikke just er et højt snit (faktisk det næst laveste i PL) så på trods af mange indlæg så har Burnley ikke rigtig et hjørnesparksafkast af den grund.
 • Kommer Burnley foran, hvilket jeg godt kunne være nervøs for, så kommer vi ikke til at se dem tage noget initiativ.
 • Crystal Palace har flere offensive folk der kan skabe chancer og farlige situationer og det kan kaste hjørnespark af sig.
 • Burnley spillede d.9 mod Bournemouth i FA Cuppen hvor Crystal Palace spillede d.8 mod Leeds i PL, det er kortere restitution til gæsterne, selvom de sparede en del i FA-Cuppen, og samtidig så er det ikke den bedste indgang til en kamp, at blive sendt ud af FA cuppen.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Burnley, har ikke rykket sig siden den kom ud, og jeg har kigget på det flere steder, hvor betfair har den til odds 2,63 og derudover har bet365 den til 2,87, så derfor synes jeg de 3.30 er ret pænt betalt.  

Holdene:

Crystal Palace:
Skadeslisten er lang hvor Zaha (fast mand 19 kampe 9 mål) McArthur (fast mand 18 kampe) Tomkins (fast/reserve 5 kampe) Sakho (fast/reserve 4 kampe) Ward (fast/reserve 12 kampe) Schlupp (fast mand 15 kampe 2 mål) er ude, og så er McArthur tvivlsom (fast/reserve) Det er en del skader og jeg tænke rat deres startopstilling til at se sådan ud:

Guaita; Clyne, Kouyate, Cahill, Mitchell; Townsend, Milivojevic, Riedewald, Eze; Mateta, Ayew

Burnley:
Er ikke ligeså hårdt ramt, men er fravær kan nævnes Charlie Taylor (fast mand 16 kampe) Brady (fast mand 15 kampe 1 mål) Brownhill (fast mand 18 kampe) og Woods (fast mand 20 kampe og 4 mål) - De er alle listede som tvivlsomme, så jeg tænker måske en eller to kan indgå i truppen til denne kamp.

Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil; Barnes, Rodriguez

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback