18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Coventry City - Norwich City: 2

Match center
17. februar 2021 kl. 20:00 - Fodbold, England - Championship
St Andrew's Trillion Trophy Stadium
17. feb. 2021 kl. 14:15 (Opdateret 17. feb. 2021 kl. 21:51) 17/02
136
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norwich er måske på vej tilbage i Premier League - Men i Championship kræver det at man er klar i hver kamp

Chance (1-X-2): 15-25-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Det taler for spillet:

Norwich har indtil nu lignet det bedste hold i Championship - Som nedrykker fra PL var det naturligvis nok også en forventning at man ville spille med i den bedste halvdel af rækken, men man har været kloge og beholdt træner Daniel Farke, som har været en stor del af Norwich succes siden 2017 med tid i PL. Man har desuden fasthold stort set alle spillere fra sidste sæson i PL - Af de folk som gjorde en forskel på holdet, måtte man kun sige farvel til Ben Godfrey som tog til Everton og Jamal Lewis som nu er i Newcastle. 

Teemu Pukki er stadig manden, som skal lave målene fra Angreb og det har han også gjort i denne sæson - 13 mål i 25 kampe må siges at være godkendt. med 2 mål i weekendens sejr over Stoke, er han i målform. Han får desuden god hjælp fra Buendia fra midtbanen, som er på 8 mål for sæsonen - Han scorede også mod Stoke i weekenden.

Coventry er i gang med en noget skidt sæson i Championship, som meget vel kan ende med nedrykning - Man ligger pt. nr. 20, kun 3 point over nedrykning - og det gør man kun pga. Sheff. Wed's pointstraf - Ellers havde man indtaget pladsen lige over stregen. Man har meget svært ved at holde målet rent - Her er man 3. dårligt i ligaen, hvor Norwich er 3. bedst. 

Mlåscoringsmæssig har man det også lidt svært i Coventry - Man har været nødt til at roterer meget pga. af skader og den mest brugte angriber, franskmanden Biamou, har kun lavet 3 mål i sæsonen - Holdet vil i denne kamp stadig skulle undvære Matt Godden, som har været ude længe, men egentlig er mest scorende angriber med 4 mål til trods for at han har været ude i de sidste 7 kampe. Holdets topscorer er Gustavo Hamer på midtbanen med 5 mål. Kigger man på seneste kamp mod Cardiff, havde Coventrys Start-11 kun scoret 13 mål til sammen - Til sammneligning har Norwich start-11 mod Stoke lavet 30 mål i sæsonen.

Championship er en hård liga - Det ved norwich godt efter deres oprykning for et par år siden. med 24 hold og kun 2 direkte pladser, skal man være klar til alle kampe og med kun 1 point ned til Brentford med 2. pladsen og 4 ned til Watford og playoff på 3. pladsen, er det en vigtig kamp for Norwich for at holde sig i toppen af rækken.

Hold øje med:

Hjemmebanen generelt har i mange sæsonen været meget stærk i Championship - Det er dog mindre i denne sæson med ingen tilskuere på stadions.

Norwich har netop i vintertransfervindue fået tilgang af græske Giannoulis fra PAOK - Han er ved at blive spillet som holdets nye venstre back - han spillede fuld tid mod stoke i weekenden men må forventes stadig at skulle bruge mere tid til at vænne sig til en ny liga. Resten af Norwich Start-11 må dog siges at være sammenspillet - Kun Cantwell har under 20 kampe i sæsonen med 18 stk.

Det ligner en regnfyldt aften i Coventry med 65% chance for regn - det kan give en rodet kamp, hvor begge hold kan ende med at være tilfredse med det ene point.

Start-11

Norwich giver nok lidt sig selv - Her er alle previewsider enige om at følgende starter - Nøjagtigt samme hold som startede i 4-2 sejren over Stoke i weekenden og som der først blev skiftet i, da man førte 3-1

Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis; McLean, Skipp; Buendia, Vrancic, Cantwell; Pukki

Coventry er der lidt debat om på de forskellige preview sider om hvem der starter på toppen - Resten har holdet forventes at se således ud - Mcfadzean kommer ind i 3-back kæden istedet for norske Ostigard i forhold til holdet som tabte 3-1 til Cardiff i weekenden.

Marosi; Hyam, McFadzean, Rose; Costa, James, Hamer, McCallum; Walker, O'Hare; ???

Debaten om hvem der starter på toppen er mellem Biamou, som startede mod Cardiff, Gyokeres, som blev skiftet ind i kampen og Tyler Walker, som også blev skiftet ind mod Cardiff - Han er dog lige kommet tilbage fra skade og er nok også bedst på kanten. Personligt forventer jeg dog at Biamou starter - Svenske Gyokeres, som er på lån fra Brighton, har normalt være mere brugt som indskifter, så det forventer jeg også han vil blive til denne kamp.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback