18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copenhagen Flames - Illuminar : 2

11. juni 2020 kl. 10:50 - Home Sweet Home Cup 8
11. jun. 2020 kl. 02:26 (Opdateret 11. jun. 2020 kl. 11:35) 11/06
105
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Home Sweet Home Cup 8

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 104,28%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 5-16
Bet365 Spil nu hos Bet365
2 hold der begge har haft betydningsværdige udskiftninger i rosteren. Hvem kommer bedst ud til denne kamp trods udskiftningerne?
Det taler for
 • Illuminar kommer ind til denne kamp med 3 friske og flotte sejre. Hvor deres spil var super flot.
 • Flames mistede først deres stjernespiller Teses. Derefter mistede de Farlig. Så de har 2 mand der skal finde melodien. Dog har Queenix spillet en del længere end nyankomne Hectoz. Det kan give lidt problemer.
 • Da dette er en BO1 kamp, ser jeg faktisk Illuminar have en lille fordel hvad angår vetoen. De vil kunne styre den mere, da de spiller flere maps bedre end Flames.
 • Illuminar har spillere der har prøvet meget mere, end alle spillerne fra Flames. Der er en hel del mere erfaring på Illuminar samt de spiller bedre cs lige nu.
Hold øje med
 • Trods Flames har fået ny mand ind i form af Hectoz, så har det vist sig, at han gør det godt indtil videre. Han virker skarp.
 • Illuminar er også et sammensat hold, hvor 3 af holdets spillere kun har spillet sammen i 55 dage. Så det et hold der kun har en halvanden måned sammen. Derudover har de ikke spillet super mange kampe sammen.
 • Illuminar har spillere med højt niveau, men de har haft svært ved, at finde den frem, før de sidste 3 kampe.
 • Flames er et hold, der tit spiller uden at tænke så meget. Det kan ses på deres spil. Det har givet flotte resultater mod større hold.
Oddsmarked

Bet365 er faktisk den eneste bookie der endnu ligger så højt på kampen. Resten har slashet deres odds på Illuminar.

Flames's 2 nyeste mænd til lineup er Queenix & Hectoz. Queenix viser til tider fint spil. Hectoz har spillet overraskende godt, trods han er ny mand på holdet. De begge ligger lige nu på 0.94 & 1.12 i rating. Men skal Flames vinde denne kamp, så skal Refrezh op på niveau sammen med de 2 sidst nævnte. Han ligger lige nu  på 1.05 i rating. Dog har han et højt niveau når det rammes.

Illuminar har den gode gamle stjerne i Snax, som faktisk havde droppet cs, men nu har han fundet lysten til spillet igen. Han har spillet på højeste plan, og vil kæmpe for, at komme tilbage dertil. Derudover har han desværre ikke kunne finde niveau, dog er det noget der er kommet på det seneste. Niveauet er ved, at komme retur.

Reatz & Vegi er 2 spillere der, når de rammer niveauet er en klasse for sig selv. De har et sindsygt aim og en god cs hjerne. 

Personligt synes jeg spillet går fremad for Illuminar, de spiller bedre og bedre. Til gengæld spiller de uden hjerne en gang imellem. Illuminar har set super gode ud de seneste 3 kampe med super højt niveau. Flames har haltet en del, og mangler uden tvivl niveau på det seneste. 

Jeg tror til dagens kamp kunne vi godt ende på nuke, men da jeg sjovt nok ikke ved det med sikkerhed. Så vil jeg ikke bruge det som argument, men derimod skrive det i indholdet. Flames har set gode ud på Nuke. Så det er helt klart noget man skal have i mente. Når det så er sagt, så vil vi ramme et map hvor Illuminar vil føle sig hjemme. Dette er kun en BO1 kamp. Så taler helt klart til Illuminar's side.

Alt i alt, så er Illuminar lidt mere svingende, hvor Flames er mere stabile i deres spil. Derfor mener jeg også de skal være favorit til dagens kamp. Dog er det en forholdsvis lige kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback