18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Complexity - Movistar Riders: 2

6. marts 2021 kl. 17:00 - DreamHack Masters Spring 2021 Europe Closed Qualifier
6. mar. 2021 kl. 11:02 (Opdateret 6. mar. 2021 kl. 21:13) 06/03
118
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

DreamHack Masters Spring 2021 Europe Closed Qualifier

Chance (1-2): 73-27%
Betvalue: 121,50%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
MR møder et slået COL, som ikke fremviser deres bedste spil for tiden. COL er lige nu et godt stykke, fra deres høje niveau. Omvendt, så er COL fuld af individualister, som på dagen er et niveau bedre end COL.
Det taler for
 • Der er ingen hos COL, som rammer 2020 formen her i 2021. De underpræsterer og deres spil, er langt fra det optimale.
 • COL er stadigvæk meget afhængig af, at BlameF og Konfig går amok, på serveren. Spillere som Jks og Rush har ikke niveauet og har ikke haft det, det meste af 2021. Deres stats siger lidt, hvor svingende de har været. 0.94 og 0.97 i rating. 0.82 og 0.90 i impact. Tager vi deres roller i perspektiv, så dette utrolig dårlige stats. Kan godt være nervøs for, hvilken form COL er i for tiden.
 • Kigger vi på map pool, hos de to hold. Så kan MR sagtens presse på COL på: Overpass, Nuke, Train og Vertigo. MR spiller 6/7 maps i vetoen. COL form de sidste 6mdr, har ikke været godt. Det er kun Mirage og Inferno, hvor COL endnu viser god form. MR vil få min. to maps, hvor de hvert fald føler sig hjemme.
 • COL er et hold, som har været svingende i spillet i 2021. Flotte sejre i BLAST, men taber de første fire kampe i 2021. Senest tabt til både NIP og MS, samt tabt map til Wisla Krakow. Er COL Kun på 70%, i dagens kamp så får de problemer. De få kampe, på så mange måneder kan godt gøre mig nervøs. Officielle kampe er bare, det eneste som rigtig viser, hvor et hold står.
 • Smooya som er serverens varmeste/bedste spiller, for tiden. Hans spil bliver afgørende, for om MR kan overraske eller ej. 1.27 i rating og 1.28 i impact. Han har løftet resten af holdet. Spillere som Mopoz på 1.16 i rating og Shokz på 1.05 ser bare skarpere ud end aldrig før. Deres A-game kan jeg godt se udfordre COL.
 • Der er mange punkter, hvor MR vil være underlegne. Men fire-power delen, kan jeg godt se MR drille her. Alle snitter over 1.0 i rating. De bringer uden tvivl, en anden selvtillid end COL kommer med. COL er et halvsåret dyr, som ikke har vist stabil godt spil meget længe.
Hold øje med
 • MR niveau er utrolig svingende. Har tre gode kampe, også går de ud, kampen efter og ligner et hold, som aldrig har spillet sammen. Rammer MR kun 60-70%, så bliver de kørt over, og kampen er slut inden en time. COL er et klassemandskab, på alle tænkelige måder.
 • COL møder konstant gode hold, når de endelig spiller. MR har ikke mødt mange tier1 - tier2 hold. Og når de endelig gør, så taber de også de fleste.
 • Erfaring, fire-power og taktisk er COL overlegne på erfaring og den taktiske del. Kommer COL under huden på MR, kan jeg godt blive nervøs. På dagen vil og skal COL, også være det bedre hold.
 • Selvom COL ikke fremviser, den bedste form på diverse maps. Så er Vertigo, Nuke, Overpass, Inferno og Mirage maps, hvor MR vil komme under pres. COL møder konstant de bedste hold, på de forskellige maps. Så ingen nem veto for MR.
 • Rammes topniveau, så har COL serverens bedste trio. K0nfig, BlameF og Poizon. Kan de først, få det individuelle spil i gang, så de et niveau bedre end MR.
 • Mentalt har MR været svingende. Kan godt være bange for, at hvis Smooya har en off-day, hvordan resten af holdet reagerer. Smooya er omdrejningspunktet hos MR og er altafgørende for, at de præstere i dag. Det er meget pres, at ligge hos en spiller. COL derimod har flere, som kan steppe op.
Oddsmarked

Bet365 - 4.33
Comeon - 3.80
Licensløse bookies har værdi
Ikke mange som har åbnet odds på kampen

Selvfølgelig skal Complexity være favorit, men synes godt nok de er gjort, til for store favoritter her. Movistar er på ingen måde en walkover. Slet ikke mod et Complexity hold, som er langt fra i form. Så kunne godt se en interessant kamp her, hvor Movistar kommer til, at presse dem. Det kræver selvfølgelig et Complexity hold, som er et niveau under, hvad de kan samt et Movistar hold, som skal ramme deres A-game. Men sker dette, så kan det blive en sjov kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback