18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets: (AH: -1,0) 1

Match center
23. januar 2020 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
Nationwide Arena
22. jan. 2020 kl. 12:56 (Opdateret 23. jan. 2020 kl. 04:13) 22/01
51
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 42-16-42%
Betvalue: 107,14%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 4-3
888sport Spil nu hos 888sport

De har været ramt af et hav af skader, men alligevel er Columbus Blue Jackets (26-16-8) i forrygende form. Nu tager de mod et Winnipeg Jets-hold (25-21-4), der omvendt har tabt 5 af deres seneste 6 kampe, spillede i går og har deres backup-keeper på kassen.

Det taler for:
- Mod al logik begyndte Columbus at vinde, da de i december ellers var ramt af et hav af skader. Holdet er 14-2-2 siden midten af december og har vundet de seneste 5 kampe.

- Columbus har fået de vigtige forwards, Oliver Bjørkstrand og Cam Atkinson, backs som Markus Nutivaara og Scott Harrington samt talentet Emil Bemstrøm tilbage fra skader i de seneste dage og uger.

- Columbus er trods sejrsstimen sidst i ligaen i kombineret xGF og xGA i det nye år. Det lægger jeg dog ikke så meget i, da holdet har gjort det i stort set hele sæsonen.

- Den primære årsag til Columbus´ seneste succes skal findes i keeper, Elvis Merzlikins. Letten var før sæsonen et totalt ubeskrevet blad i NHL-sammenhæng, men han har været forrygende. Særligt på det seneste, hvor det er blevet til 3 shutouts i de seneste 4 kampe. Merzlikins blev tilmed hvilet i holdets seneste kamp, en 2-1-sejr i New York for tre dage siden.

- Winnipeg er på den anden side skidt kørende. Også de er blandt ligaens dårligst spillende hold for tiden målt på xGF og xGA, men har i modsætningen til Columbus mere tilsvarende resultater hertil med 5 nederlag i de seneste 6 kampe. 

- Winnipeg fik Adam Lowry skadet for få dage siden, og holdets 3. og 4. kæde har i forvejen været sårbare i det nye år.

- Winnipeg spillede, i modsætningen til Columbus, tirsdag, og trætheden må kunne mærkes.

- Winnipeg vil have Laurent Brossoit i kassen til kampen. Canadieren har haft en skidt sæson som backup for Connor Hellebuyck og er ikke kendt blandt NHL´s bedste keepere. 

Det taler imod:
- Columbus mangler trods alt stadig profiler som Josh Anderson, Brandon Dubinsky og den normale førstekeeper Jonas Korpisalo.

- Winnipeg er normalt et rigtig godt mandskab og har faktisk klatret det bedre på ude- end hjemmebane i denne sæson.

- Winnipeg har haft et godt tag på Columbus i de indbyrdes opgør. Jets har vundet de seneste 3 opgør i alt og 5 af de seneste 6 i Ohio. Blot 1 af disse 6 har dog fundet sted efter 2017, så jeg lægger ikke nødvendigvis den store værdi i det indbyrdes regnskab. Begge mandskaber skiftede en del ud henover sommerferien, og derfor er mødet i Winnipeg tidligere på sæsonen det eneste, som man for alvor kan bruge til noget. Dette var et jævnbyrdigt opgør, som Jets vandt 4-3.


 

Alexandre Texier, Ryan Murray og Dean Kukan er de øvrige Columbus-spillere, der fortsat er ude med skader. 

Jets mangler, foruden Lowry, Nathan Beaulieu, Bryan Little, Mark Letestu, Carl Dahlstrøm og Tucker Poolman.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback