18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings: (AH: -1,0) 1

Match center
8. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Nationwide Arena
7. feb. 2020 kl. 08:28 (Opdateret 8. feb. 2020 kl. 03:36) 07/02
52
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-15-30%
Betvalue: 112,35%
Spilbar ned til odds: 1,55
Rigtig/forkert: 2-0
888sport Spil nu hos 888sport

Detroit Red Wings (13-38-4) har gang i en forfærdelig sæson, og nu møder de på trætte ben et Columbus Blue Jackets-mandskab (29-16-9), der kom langsomt fra start, men virkelig har fundet melodien på det seneste.

Det taler for:
- Columbus har på papiret et bedre mandskab end Detroit, hvilket holdenes rekordlister i denne sæson da også afspejler.

- Columbus fik ikke nogen god start på sæsonen, men er virkelig kommet i gang. Holdet er 11-2-1 i det nye år, og på hjemmebanen har man 5 sejre i træk (4 i regulær tid).

- Columbus har offensivt ikke den mest prangende opstilling, men defensivt har holdet formået at lukke fuldstændig af. Den lettiske målmandsduo med Elvis Merzlikins og Matiss Kivlenieks har været fantastisk siden nytår, hvor Blue Jackets bare har lukket 1,64 mål ind pr. kamp - bedst i NHL.

- Columbus har været ramt af et hav af skader i denne sæson, men Cam Atkinson og Oliver Bjørkstrands tilbagevenden har sat skub i tingene for holdet fra Ohio.

- Omvendt har modstanderne fra Detroit været inde i endnu en forfærdelig stime. Holdet vandt god nok i Buffalo i går, men inden da havde man 9 nederlag i træk (1 i OT).

- Detroit har været forfærdelige på udebane i denne sæson med 5-20-2. Holdet er også på det seneste konsekvent blevet udspillet på udebane.

- Columbus har vundet begge af de to hidtil indbyrdes møder i denne sæson (5-3 og 5-4), og i begge tilfælde dominerede Blue Jackets stort. Columbus vandt også holdenes sidste møde i 2018-2019-sæsonen.

- Da Jonathan Bernier har passet buret i Detroits seneste 3 kampe, inklusiv gårsdagens kamp i Buffalo, forventes Jimmy Howard at stå kampen for Red Wings. Amerikaneren har haft en sæson lige til glemmebogen. Detroit er vanvittige 2-20-2 med Howard som starter, og veteranen har lukket over 4 mål ind pr. 60 minutter.

- Columbus spillede, i modsætningen til Detroit, ikke i går, så friskheden burde være på Blue Jackets´ side.

Det taler imod:
- Skulle Bernier stå kampen, er Detroits chancer formentlig bedre. Også selvom Bernier må være en anelse flad efter de mange kampe i de seneste dage.

- Columbus har ofte været temmelig afhængig af stort målmandsspil for at vinde sine kampe.

- Detroit kan tænkes at have tanket lidt selvtillid af den uventede sejr i Buffalo.

- Columbus er stadig ramt af en del skader.

- Columbus har trods sejrsstimen ikke lavet enormt mange mål siden nytår. Kun gennemsnitlige 2,79 pr. kamp.Ryan Murray, Joonas Korpisalo, Brandon Dubinsky, Dean Kukan og Alexandre Texier misser med sikkerhed kampen for Blue Jackets. Eric Robinson, Alexander Wennberg og Josh Anderson er tvivlsomme.

Filip Zadina og Anthony Mantha er to væsentlige offensive mangler hos Detroit. Backen Danny Dekeyser er også ude. Frans Nielsen og Mike Green er tvivlsomme.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback