18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Colorado Avalanche - Detroit Red Wings (2020-01-20 22:00) - Nathan MacKinnon: Over 0,5 Point

20. januar 2020 kl. 21:00 - Ishockey, USA - NHL
20. jan. 2020 kl. 13:15 (Opdateret 21. jan. 2020 kl. 00:24) 20/01
63
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 85-15%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 1,18
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

I aften fortsætter NHL med Colorado Avalanche (26-15-6) mod Detroit Red Wings (12-32-4). Jeg har brændt nallerne på Detroit før, men jeg tør godt sætte min lid til en af ligaens største stjerner mod Red Wings.

Et odds i den lave ende, men alligevel ser jeg god værdi. MacKinnon er garant for point, Detroit er væsentligt dårligere ude end hjemme, og Detroit ser ud til at måtte undvære den vigtige center, Valtteri Filppula, der blev skadet i weekenden.

MacKinnon kan spilles med mindst 2 point til odds 2,25 (også hos Unibet), hvilket der også er fin værdi i.

Det taler for:
- MacKinnon er en superstjerne i ligaen, hvilket oddset også afspejler. Alligevel har han med point i 21 af sine 24 hjemmekamp vist, at oddset måske burde være endnu lavere. Canadieren har igennem de seneste 2,5 sæson været pænt over 1 point pr. kamp, hvilket kun få spillere er i hele ligaen.

- MacKinnons tre hjemmekampe uden point var mod Sharks (3,56), Blackhawks (3,07) og Blue Jackets (2,80), der alle har indkasseret væsentligt færre mål pr. udekamp sammenlignet med Red Wings´ ligahøje 4,15 mål.

- Detroit er ikke ligefrem blevet bedre til at lukke af på det seneste. I 9 af deres 11 seneste udekampe er der gået mindst 4 kasser ind. Holdet er 4-17-2 ude med 12 nederlag i de seneste 13.

- MacKinnon er på det seneste blevet genforenet med Mikko Rantanen og Gabriel Landeskog. I sidste sæson var kæden NHL´s vel nok bedste, særligt i første halvdel af sæsonen. MacKinnon lavede her 99 point i 82 kampe (30 af 41 hjemmekampe gav point). 

- Detroit fik førstemålmand, Jonathan Bernier, skadet tidligere i januar. Afløseren Jimmy Howard har haft en skidt sæson, men har faktisk stået pænt i de to seneste kampe. Desværre for amerikaneren har han haft rigeligt at se til.

- Jeg har, ligesom alle andre hockeyseere, selvsagt ikke være imponeret af Detroits spil i denne sæson. Holdet ligger da også lavt i samtlige statistikker indenfor chancefordeling. De mange nederlag er altså ingen tilfældighed.

- Detroit har haft et hav af skader, og den seneste i rækken er den vigtige center, Valtteri Filppula.

- MacKinnon har haft point i sine seneste 5 kampe mod Red Wings i karrieren.
 

Det taler imod:
- Detroit er væsentlig bedre på hjemmebane. Kan de hive det spil med over på udebane, kan de give Colorado modstand.

- Howard er en rutineret NHL-målmand, og amerikaneren hiver til tider en stærk kamp frem.

- MacKinnon, Rantanen og Landeskog har ikke været meget chanceskabende i de seneste 5 kampe, hvor 25 forwards alene overgår samtlige af de tre Avalanche-spillere.

- Colorado har blot vundet 3 af dets seneste 9 hjemmekampe.

- På udebane har MacKinnon "blot" været på tavlen i 18 ud af 24 kampe (75 %) - noget lavere end hjemmebanens 87,5 %.


Colin Wilson og Joonas Donskoi er ude med skader for Colorado.

Hos gæsterne er Filppula tvivlsom, mens Andreas Athanasiou, Jimmy Howard, Danny Dekeyser, Anthony Mantha og Jonathan Ericsson er ude.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback