18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cloud9 - Envy: Resultat: 2-0

4. april 2020 kl. 18:00 - Flashpoint 1
4. apr. 2020 kl. 03:02 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Flashpoint 1

Chance: 41%
Betvalue: 107,42%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

C9 ser frem til en god revanche kamp, som de forhåbentlig kan komme sejrrigt ud af denne gang! Men mon ikke Envy har andre planer?

Obs: Bet365 er igang ude med et meget højt odds, i forhold til andre bookies! 

Det taler for:

Grunden til, at jeg tror C9 kan vinde 2-0 denne gang i forhold til sidste hvor de mødtes, hvor de både tabte men også tabte 1-2. Det er C9 map pool er bare bedre. Jeg ser C9 vil ban Mirage som de plejer og Envy vil ban Vertigo. Så har vi 5 maps tilbage, hvor jeg bare snitter den hårdt op og siger der er C9 favorit på alle maps. Derved ikke sagt de vinder. Men jeg mener faktisk de er favorit, trods nogle af de maps, ligger de pænt lige på winrate procenterne.

- C9 har vundet deres seneste 4/5 kampe. Og det har faktisk været mod god modstand. Det er 2-0 mod Dignitas, 2-0 Copenhagen Flames, 2-1 Orgless og 2-1 Funplus Phoenix. Imellem her har de så et nederlagt til Envy. Jeg vil starte med, at sige grunden til C9 taber den kamp. Kan de takke Calyx for. Han spillede et niveau over sit hold. Tager vi spiller for spiller, så mener jeg pga nuværende form, at C9 vinder den h2h 4/5 - Den eneste jeg mener er bedre end C9 spilleren er Calyx. Efter nogle Visa problemer er Moose kommet retur til holdet, og normalt ville jeg sige han også er bedre h2h end C9 spilleren. Han har bare ikke vist noget endnu. Så forstætter han sit dårlige spil. Så kommer han ikke til at hjælpe sit hold. 

- Envy awp mand som burde tage en masse kills er bare også deres ingame-leader. Det er Nifty, så allerede der ryger der en masse focus fra hans spil, da han skal guide sit team. Det ser jeg kun som en fordel for C9. Derudover har Envy tabt deres 2/3 kampe. Og de 2 nederlag har været KÆMPE nederlag. Skal C9 nappe denne her 2-0 så kræver det, at floffy og oSee tager sig sammen. De har det desværre med, at sælge deres hold lidt(kommer jeg nærmere ind på) Men de snitter en ratio på 1.16 & 1.12. Intet at klage over. I bund og grund er det kun Calyx fra Envy der overgår de 2 herre. 

- C9 har det med, at tage meget offensive spots. Dette kan både være godt og skidt. Mod Envy denne gang håber jeg de måske holder lidt igen. Spiller lidt mere safe og afventer. For nu har de tabt Dust2 og Train, hvor de faktisk fik røvfuld. Jeg forventer de vender lidt tilbage, hvor mange holder spots og aftalerne. I stedet for at flyve frem. Kan de gøre det, så ser jeg faktisk C9 være stærkere taktisk. C9 ligger lige nu #29 men har potentiale til, at klart være et #top20 team. Envy er lige nu #53 og ja. Lidt udskiftninger så kunne de godt hæve det. Men som holdet er lige nu, ser jeg 2 svage led på det hold. Det er Ryann og Michu. 

- Jeg kunne som sagt godt se samme picks som sidst de mødtes. Måske C9 vælger en Inferno denne gang. Om ikke andet ser jeg stadigvæk C9 være favorit til kampen! 

Hold øje med:

- Først og fremmest, så jeg lige tilbage til, hvorfor C9 spillerne Floffy og oSee har det med, at sælge deres teammates. De har det med, at gå MEGET offensivt for, at tage peaks. Og de seneste kampe, har det bare vist sig at tabe flere runder end at vinde. Sidst de 2 mødt hinanden, der så vi en floffy/oSee gøre det så mange gange, at jeg knapt nok kan tælle det. Der skal holdes snor i dem. Ellers ser jeg et Envy hold udnytte dette.

- Map pool som sagt, der ligger de meget 50/50 i mange af dem. Dog har de ikke lige så mange kampe på de maps som C9. Nå det så er sagt, så er mange af mapsne 50/50. Og kan svinge begge veje. Vil dog ikke mene Enby er favorit på nogle af de maps vi kommer til, at spille efter veto.

- Calyx og mosse med ratio på 1.13 og 1.09 er klart holdes bedste spillere. Vælger moose, at hjælpe Calyx i kampen, så får C9 problemer hvis de ikke er på stikkerne. De har lige vundet mod C9 - Hvor det kun var Calyx der ramte hs. Så kan de få en spiller eller 2 på niveau. Så kan alt ske.

- Envy mødte Havu i stedet kamp, hvor de blev splittet ad i 2 maps. 16-7 & 16-6. Jeg er sikker på de vil gøre alt for, at vaske det nederlag af sig. Og kan de igen smadre C9 . Så vil de gøre sit til det. 

- Dette er en upper bracket finale. Det vil selvfølgelig tælle. Og derfor kan dette sagtens blive en tæt kamp. Dog har vi ikke set mange tætte maps mellem de 2 her. Men den gik alle 3 sidst. Det skal med. 

Et c9 odds til 2-0 der er simpelthen for langt imellem de 2 odds. Da Envy ikke har et map de vil være klare favoritter på. Som man nogen gange plejer, at se. Selvfølgelig er det et sats. Men jeg synes der er værdi i oddset. 

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback