Annonce

Cloud 9 - G2 Esports: 2

Match center
6. juli 2017 kl. 20:00 - eSport, League of Legends
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 34-66%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Jeg vil først og fremmest have 6 forskellige udfald for denne kamp. Disse 6 udfald består af 12 odds. Jeg finder oddsene hos seks forskellige bookmaker. Men det er ikke oddsene, jeg er interesseret i men payouts. Disse payouts kan regnes frem til ved hjælp af værktøjet 'tilbagebetaling' som findes her på siden: 
http://www.betxpert.com/odds-tools/tilbagebet...    

De seks forskellige payouts angivet i størrelsesorden:   
Marathonbet 96% - Pinnacle 95,4% - 1xBet 95%   
Bet365 93% - bet-at-home 92,5% - Tonybet 92,4%   

Næste skridt bliver at få lavet et punktdiagram ud fra værdierne (payouts ovenover), her bruger jeg Excel.
Når punkterne er gjort til punktdiagram, opretter jeg en tendenslinje som er polynomisk (det kan man gøre i excel via højreklik), derved kan jeg se en udvikling af den procentfortjeneste bookmakerne regner med at få.   

Grafen kan ses på dette link: https://imgur.com/a/m14ix

Jeg kan ud fra grafen se, at den ikke kommer over 100 (vil den typisk ikke gøre i de fleste tilfælde). Altså er det en negativ værdi, da jeg skilner under 100 som negativ og 100+ som positiv.
Det betyder, når jeg skal forcere her om lidt, at vi tjekker betvaluen på underdog først, fordi de har mindst chance for at vinde ifølge bookmakerne.
Og da de har mindst chance for at vinde, hører de til en lav betvalue (under 100).

- Jeg ved godt, underdogs også kan have en betvalue på sig, men i startzonen 95 - 105, har underdogs ingen betvalue, fordi den zone kalder jeg bookmakerens hvilepuls. Du kan ikke få noget information ud, og derfor kan jeg kun forholde mig til det højeste punkt på grafen. 

Som sagt lige nu vil jeg ikke kunne se, hvem procenterne ligger til af de to hold, da comfort-zonen ligger 95 - 105, men ved at forcere en ny værdi (payout-værdi) plottet ind i grafen, kan jeg få min graf til at stige over 105. Denne værdi skal være mindre end den mindste værdi, ellers stiger grafen ikke.  
Gør jeg dette, vil grafen alt efter hvor højt den er steget vise mig betvalue hos den mindst betalte bookmaker.  

Altså, jeg bruger kun payouts som værdier / punkter i mit punktdiagram. Og betvaluen findes ved at tvinge alle de her payouts til at være positiv (derfor 105). Og så kan man så spørge, hvorfor ikke 100 eller 102?
Fordi jeg antager ud fra en masse test, at værdien 105+ er det punkt, hvor man ser den stabile udvikling begynde være mere retningsbestemt. Grafen kan gå op, ned og sågar sidelæns. 

( Med stabil udvikling mener jeg, at når jeg laver min graf første gang, vil det højeste punkt på grafen altid være mellem 95 - 105. )  

Den nye graf ses på dette link: https://imgur.com/a/ZPk1D

Nu er grafen op på 108 ca. Det tog mig 4x at forcere tallet til over 105. Altså den nye værdi blev 91,5 (92,4 - 88,4 = 4x forcering). 
Da jeg har negativ værdi at arbejde med, betyder det at favoritten har højest procenter, fordi vi lagde ud med underdog først (4 forcering / 1 tjek - underdog, favorit, underdog og favorit).     
Altså vil konklusionen lyde, ved at spille på G2 Esports får du en betvalue på 108% ved at spille hos bookmakeren Tonybet.   

Unibet giver 1,62 og som den højeste bookmaker med dansk licens, vil jeg bruge denne bookmakers odds. Min betvalue bliver dog en smule mindre ved at gøre dette. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback