18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cleveland Cavaliers - New Orleans Pelicans: (AH: -6,5) 2

Match center
29. januar 2020 kl. 01:30 - Basketball, USA - NBA
Rocket Mortgage FieldHouse
28. jan. 2020 kl. 17:21 (Opdateret 29. jan. 2020 kl. 03:53) 28/01
52
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Udestærke Pelicans møder hjemmesvage Cavs.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 111-125
Unibet Spil nu hos Unibet

Pelicans har fået noget af et boost, nu hvor Zion er kommet tilbage og er mindst ligeså god som reklameret. De har vundet 4/6 sidste kampe på udebane, og slog i sidste kamp Celtics(Som dog var uden Tatum), på hjemmebane, forholdsvis sikkert. Det ser ud til at Zion har givet hele holdet et løft, de tror pludselig på at de kan nå playoffs. De har medført stor selvtillid hos Lonzo Ball som har været rigtig god de sidste par kampe. 

Cavs er en blanding af unge spillere og spillere som Tristan Thompson og Kevin Love, som kæmper for at skabe værdi, så de kan blive traded. De har dog tabt de sidste 7 hjemmekampe og ser ud til at falde lidt fra hinanden, på trods af, at de lige har slået Pistons på udebane. 

Back-2-backs plejer at have stor indflydelse i NBA, især når der er tale om hjemme-ude kampe. Cavs spillede i nat mod Pistons på udebane, hvorimod Pelicans har haft en dags pause. Overordnet set har Pelicans pludselig rigtig mange våben, og er stadig i en fase hvor de prøver at finde deres stærkeste tilgang. De spiller dog med en optimisme og glæde i øjeblikket, som er svær at modstå. 

Spiller sjælendt handicap, og når jeg gør, så vælger jeg oftests underdogen. Denne kamp ser jeg dog som en kamp der kan gå helt vildt for sig, Pelicans kommer med selvtillid og prøver nok på at blæse Cavs af banen.

+ Lille bonus gæt.. Mon ikke der er mange i hallen som glæder sig til at se Zion, på trods af, at det er på udebane. Hjemmebanefordelen kan blive stort set ligegyldig, hvis Zion og Co. kommer stærkt fra start.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback