Cleveland Cavaliers - Boston Celtics: (AH: -0,5) 1

Match center
22. maj 2017 kl. 02:30 - Basketball, USA - NBA
Quicken Loans Arena
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 96-1-3%
Betvalue: 102,72%
Spilbar ned til odds: 1,03
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Du tænker nok manden er syg, med så lavt et odds, men ikke desto mindre kan jeg godt klemme lidt værdi ud af danske spils odds på Cleveland Sejer. tør dog ikke rode mig ud i et split, selvom jeg har på fornemmelsen at Cavs kører en forholdsvis sikker sejer hjem, mener jeg at splittet på omkring de 16 er nogenlunde rigtigts sat (Modsat Birdman)

Det taler for spillet:

 - I. Thomas er ude, og der er således ca. 20 points som boston skal ud og finde et andet sted.

 - Cleveland har været flyvende gennem hele playoff, og er gået 10 - 0 indtil videre

 - Cleveland satte NBA rekord for føring efter 1. halvleg med 41 points over boston i forrige kamp,    og det virker som noget af en opgave for Boston at rejse sig ovenpå. 

 - Kamp 1 mod boston vandt Caves med 17.

 - Lebron James har nok aldrig spillet bedre end han gør pt. og er ligaens bedste spiller, og er            nærmest umulig at stoppe, og gør til stadighed hele holdet bedre og bedre.

 - Det kan godt være at kampen bliver noget tættere end de forrige, hvis Boston får tur i den, (Jeg    tvivler dog) men selv her har Clevland de beste spillere der kan afgøre det, i Irvin og Lebron.

 - Cleveland har hjemmebane fordel, hvilket alt andet lige burde gøre deres chancer for sejer større,    end i de 2 forrige kampe.

Det skal du holde øje med:

 - Boston vand regular season i øst med 2 sejre mere end Caves.

 - Lebron har faktisk haft bedre stats ude end hjemme i den her sæson.

 - Boston vandt trods alt 1/4 kampe mod Caves i regular season, og de 3/4 kampe var relativt              tætte: L: 122 - 128, L: 118 - 124, W: 103 - 99, L: 91 - 114, så med deres hjerne ved de at en            sejer er mulig. Hertil har de fx også slået GSW 99 - 86 og dog tabt den anden kamp 88 - 104

 - Der er ikke mange der forventer at Boston vinder i Nat, eller vinder serien for den sags skyld, det      kan måske give lidt ro til at de kan spille deres chance.

Held og Lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback