18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Clara Burel - Iryna Shymanovich : Resultat: 2-1

8. oktober 2021 kl. 15:00 - w25 - Cherbourg - indendørs hardcourt
8. okt. 2021 kl. 11:27 (Opdateret 8. okt. 2021 kl. 17:40) 08/10
22
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvarfinale i Frankrig

Chance: 22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Franske Burel går her på hjemmebane ind som favorit, men der er lidt fare signaler for hende for tiden. I gårdsdagens kamp måtte hun ud i en 3 sæts tiebreak for at spille sig videre, hvilket er lidt skidt for hende, da jeg syntes hun har hængt fysisk i et stykke tid. Hun var hellere i dominerende i første kamp, og kommer fra Kasakhstan hvor hun efter at have vundet 1 sæt, tabte 12 af de efterfølgende 15 partier mod Christian.

Burel kan det hele, men har desværre for hende også store udfald alt for ofte. Hun kan være fuldstændig on fire og dominerende, men kan også tabe til spillere der ligger 300 pladser under hende på en dårlig dag. Hun stod selv i finalen i den turnering Snigur vandt tidligere i år, og har bevist at indendørs er en disciplin hun kan håndtere.

Shymanovich bliver bare bedre og bedre som ugerne går. Hun er stadigvæk forholdsvis ung, og virker til at have spillet sig varm nu. Hun forlader sjældent et event uden minimum at vinde 3-4 kampe, så helt sikkert en spiller der er i god balance. Indendørs er ikke noget hun har berørt særlig meget, men har stadigvæk en positivt trackrekord her alligevel. Hun kørte med voldsomme procenter i sidste kamp, som blev vundet uden problemer, og kommer frisk og i god forfatning ind til denne kamp.

Jeg har umiddelbart svært ved at se nogen forlade banen uden et sæt, og tænkte egentlig at Shymanovich har vist styrke til at kunne tage denne. Burel som godt nok har virket flad, har dog stadigvæk den klasse der skal til, for at steppe op hvis det afgørende stadie skulle nåes, og må trods alt også være den der burde kunne køre kampen hjem.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback