18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cittadella - Monza: Begge hold scorer: Ja

Match center
17. maj 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio P.C. Tombolato
16. maj. 2021 kl. 12:16 (Opdateret 17. maj. 2021 kl. 20:27) 16/05
220
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Cittadella skal frem og jagte sejren og er kendt for deres offensive spillestil hjemme. Monza har en stærkt defensiv og kan nøjes med uafgjort, men begge mandskabers spillestil er at angribe og spille offensivt, og det bør betyde chancer og mål.
Det taler for
 • Cittadella sluttede dårligere i turneringen, og det betyder i de to head to head opgør skal de som minimum vinde et af opgørene, og udebanemål tæller ikke, og man er inde i en god stime på Stadio Tombolato hvor man er ubesejret i de seneste syv opgør.
 • Monza har et stærkt og solidt mandskab og som især offensivt er svære at holde fra chancer med profiler som Gytkjær, Balotelli, Prince Boateng og Dany Mota, og det seneste indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i Cittadella sluttede med en 2-1 sejr til Monza.
 • Selvom gæsterne kun har tabt fire udekampe i denne sæson har man alligevel lukket mål ind i tolv af sæsonens nitten udekampe.
 • Monza har lukket fire mål ind i de seneste fem opgør de har spillet, , og i de seneste otte opgør er fire af opgørene sluttet med at begge hold har scoret.
 • Cittadella har scoret i femten ud af sæsonens nitten hjemmekampe, og scorede også senest i kvartfinalen i mod Brescia.
 • Gæsterne var til at tale med senest i hjemme mod Brescia, og må til dette opgør undvære vigtige Giuseppe Bellusci i forsvaret som er i karantæne.
 • Monza er favoritter over de to opgør, men Cittadella er inde i en god stime og det gør at det bliver et åbent opgør, og hvor man sandsynligvis vil se to formstærke mandskaber gå ud og spille offensivt, og det bør betyde masser af chancer, og sandsynligvis også mål.
Hold øje med
 • Cittadella har kun lukket to mål ind i de seneste hjemmekampe,
 • I Cittadellas nitten hjemmekampe er kun otte af opgørene sluttet med at begge mandskaber har scoret.
 • Det kan blive en taktisk affære og i den seneste hjemmekamp mod Brescia i kvartfinalen stod hjemmeholdet stærkt defensivt, og vandt med 1-0.
 • Monza har på det seneste haft det svært på udebane, og hvor det kun er blevet til to sejre i de seneste seks udekampe.
 • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to mandskaber til i februar sluttede 0-0 og i et opgør hvor Cittadella stod stærkt defensivt, og fik lukket godt ned for det stærke Monza mandskab.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.83 på at begge mandskaber scorer i mandagens opgør i Cittadella, og samme odds kan man få hos Cashpoint og Bwin.

CITTADELLA: Veneto mandskabet har imponeret i denne sæson, og er fortjent med i playoff-spillet om den sidste oprykningsplads til Serie A, men at man tager turen op i Serie A bliver umiddelbart ikke nemt, og de to opgør mod Monza kan blive en utrolig svær omgang, og især fordi gæsternes mandskab er fyldt med profiler med masser af Serie A erfaring, og ikke mindst i Europa, og det er ikke det man kan sige om hjemmeholdet.

Monza er favoritter til at gå videre over de to semifinaler, og fordi mandskabet er bygget op til at skulle rykke op, men det er ikke altid nok i Serie B og i disse playoff opgør kan alt ske, og er man ikke klar på dagen eller over to kampe så har man set overraskelser før i Serie B. Hjemmeholdet kan komme til at give gæsterne store problemer, og især fordi at man ikke kan gøre andet end at tag hatten af for træner Venturato som har gjort et godt og stærkt stykke arbejde i denne lille norditalienske klub, og som ikke vælter sig i penge til at kunne tiltrække stærke navne til klubben.

Man er inde i en god stime og er kendt for både at skabe chancer og scorer godt med mål hjemme på det lille Stadio  Tombolato, og gæsterne kan stadigvæk være ramt af nederlaget hjemme mod Brescia, og at man ikke rykkede direkte op i Serie A, samtidigt kan hjemmeholdet stille i noget som ligner stærkeste opstilling til mandagens opgør, og det dufter af et opgør med chancer og sandsynligvis også mål mellem to formstærke mandskaber.

Cittadellas hjemmebanestatistik: 9-7-3, målscore 25-14.

Trupnyt: Cittadella kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til opgøret.

Cittadellas forventede startopstilling: 4-3-1-2: Kastrati- Ghiringelli, Adorni, Camigliano- Donnarumma, D´Urso, Pavan, Gargiulo- Baldini- Tsadjout, Ogunseye.

MONZA: Gæsterne kommer til Veneto med et 0-2 nederlag hjemme mod Brescia, men selvom man havde vundet var man ikke rykket direkte op i Serie A da Salernitana besejrede nedrykkede Pescara på udebane, og rykkede direkte op i Serie A, og nu skal Monza ud i playoff opgørene om den sidste oprykningsplads og hvor man også er favoritter til at tag den sidste oprykningsplads.

Man har smidt dumme point væk i foråret blandt andet ude mod Ascoli og Virtus Entella, og de point  kom til at koste til sidst i oprykningskampen, men med det mandskab som man har med masser af Serie A erfaring og også med spillere som har spillet i Europa bør og skal man have gode muligheder for at kunne rykke op, og man har også en lille fordel af at Cittadella var ude at spille kvartfinale i midtugen mod Brescia, og man ikke selv har været i kamp og det kan blive til Monza fordel.

Træner Cristian Brocchi har roteret en del i sæsonen og især fordi man er godt garderet på samtlige plads, og derfor kan der blive byttet om på nogen pladser til mandagens opgør da man skal stille med det stærkeste mandskab, og det mandskab som passer bedst til at kunne matche hjemmeholdet, og derfor er det ikke sikkert at Balotelli eller Prince Boateng starter fra start i opgøret.

Monza udebanestatistik: 8-7-4, målscore 24-17.

Trupnyt: Bellusci(fast) i det defensive er i karantæne, og Lamanna i målet er langtidsskadet og er ude resten af sæsonen.

Monzas forventede startopstilling: 3-5-2: Di Gregorio- Bettella, Pirola, Donati- Sampirisi, Frattesi, Barberis, Colpani, Carlos- Gytkjær, Dany Mota, 

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, TuttoB.com, ascittadella.it, padovaoggi.it, acmonza.com, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback