Annonce

Cincinnati Bengals - Buffalo Bills: 2

8. oktober 2017 kl. 00:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-1-49%
Betvalue: 115,15%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Buffalo Bills er et godt football hold. Deres forsvar er direkte ren ondskab, og man har før set Quarter back Andy Dalton brænde sammen, når der kommer pres på. Han kan helt slevdestruere, når han kommer under pres, og det tror jeg han gør mod Bills. Bills har mødt gode angreb, men INGEN har kunne score mere end 17 point mod dem.

Buffalo Bills har helt sikkert en følelse af de kan slå alle hold, efter de sidste 2 kampe, og må være fulde af selvtillid, og må have følelsen af at playoffs er en mulighed - særligt, når Patriots i denne sæson har startet med at tabe 2 ud af 4 kampe.

Bills tabte deres første kamp til Carolina Panthers, der kan være en svær størrelse for mange hold, heriblandt ellers stærke, forsvarende superbowl vindere, New England Patriots.

Efter nederlaget har de slået gode hold, som Denver Broncos, og i går var det super bowl finalister(og super bowl chokere), Atlanta Falcons der blev slået i Georgia Dome. Det er en virkelig stor bedrift at tage til Georgia Dome og vinde - det sker virkelig sjældent at nogen får noget med derfra. I kampen i Georgia udgik ganske vist nogle nøgle spillere for hjemmeholdet, men det er stadig en super flot præstation af Bills. Jeg synes ganske enkelt den er fejlvurderet fra bookmakernes side, selvom Bengals er kommet bedre i gang i angrebet, efter en forfærdelig start, hvor de efter de 2 første kampe fyrede deres offensive koordinator. Det der taler mest i mod spillet er helt sikkert det her med, at Bills forsvar skal forsøge at forberede sig på en angreb der ikke er så meget video materiale på (2 kampe). Jeg ville egentlig mest hælde til Bills burde være favorit, men jeg har sat den lidt konservativt som ca. 50/50. Jeg har netop selv spillet den på bet365 til odds 2,35. Det er ikke utænkeligt den falder - jeg vil gætte på andre prøver den.

Det taler for spillet:

  • Bills forsvar er sindsygt - måske NLFs pt. bedste, og ANdy Dalton har flere gange været dårlig til at håndtere presset.
  • Bills form er forrygende, de er 3-1, og har slået virkelig gode hold - Broncos og Falcons
  • Bills må have fået troen på de kan nå playoffs. De fører overraskende deres division foran ellers suveræne Patriots, der er forsvarende mestre

Dette taler i mod

  • Bengals har hjemmebane
  • Bengals offensiv er kommet i omdrejninger efter der er skiftet offensiv koordinator
  • Der er meget lidt film på Bengals angreb, efter de har skiftet koordinator
  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback