18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MFK Chrudim - SK Prostejov: (AH: -0,25) 1

Match center
17. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
16. jun. 2020 kl. 17:23 (Opdateret 17. jun. 2020 kl. 18:57) 16/06
84
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-28-25%
Betvalue: 104,24%
Spilbar ned til odds: 1,83
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Chrudim fortsætter stimen

Ét stærkt hjemmehold tager onsdag aften imod et svagt udebanehold i den andenbedste tjekkiske række. Begge mandskaber har noget at revanchere efter sidste runde, men kun hjemmeholdet har reelt noget at spille for. Det tegner til et tæt opgør, hvor gæsterne uden tvivl vil byde værterne op til dans. Dette spil går på, at Chrudim i sidste ende viser sig stærkest.

Det taler for spillet

 • På alle spil sigtende mod hjemmesejr ligger Unibet konsekvent over resten af markedet, der således anser de hold som værende mere jævnbyrdige. Der er et gab at udnytte.
 • Chrudim er inde i en rigtig god periode. Efter genopstarten er det blevet til 3 sejre, én uafgjort og to nederlag. Godt nok tabte man seneste kamp 1-2 ude mod Vlasim på en veludført kontra i det 80. minut, men spillede generelt til mere.
 • Gæsterne kan ligeledes fremvise en flot resultatliste for de syv kampe efter coronapausen. Statistikken er dog en smule misvidende. Man har især ret store udfordringer med at skabe chancer, hvilket man sidst så i deres udekamp mod Lisen, hvor man tabte 0-1 uden på nogen måder at være rigtig tæt på at redde sig et point.
 • Prostějov er endvidere ikke noget godt udehold. Og slet ikke mod hold fra midten og toppen af tabellen. Deres statistik for sæsonen på udebane hedder 2-3-6, mens man mod bedreplacerede hold har én sejr og hele seks nederlag. Ude snitter man 0,82 og 1,82 mål pr. kamp i henholdsvis modstanderens og egen ende.
 • Chrudim er omvendt rigtig stærke hjemme. Man har ikke tabt i de seneste seks kampe i egen hule. Sæsonstatistikken siger 6-2-3.
 • Man skal være påpasselig med at spekulere i motivationsfaktorer. Faktum er dog, at hjemmeholdet med syv runder tilbage af sæsonen har en spinkle mulighed for at spille sig ind i kampen om oprykning. Dét kræver et mindre mirakel – og til en start tre point i kampen her – da der er pt. 10 point op til tredjepladsen, der giver en playoffbillet. Muligheden skal dog jagtes. Omvendt har gæsterne ikke på samme måde ret meget at spille for. De er yderligere fire point fra oprykningsspillet, hvilket derfor synes mere end usandsynligt. De er heller ikke i nedrykningsfare.

Det skal du holde øje med

 • Misvisende eller ej, gæsterne har leveret flotte resultater efter coronapausen. Ligesom hjemmeholdet har de 3 sejre, én uafgjort og to nederlag. Dette vidner om, hvordan Prostějov generelt er et svært hold at spille imod, der ikke lige sådan at besejre. Når det så er sagt har man haft fornøjelsen af, at møde de tre nederste hold fra tabellen, hvilket sjovt nok også passer på de tre sejre, man – overbevisende og sikkert, ingen tvivl om dét – har hevet i land.
 • Chrudim spiller særdeles målrige kampe i øjeblikket med mange mål i begge ender, og som derfor kan være svære at forudsige forløbet af.
 • Som sådan kan man godt forvente, at Prostějov kommer på tavlen i denne kamp. Spørgsmålet er, om de kan følge med i det scoringstempo, værterne pt. er inde i eller alternativt holde dem stangen – hvilket nok er et bedre bud.
 • Prostějov har nemlig et af de bedste forsvar målt på mål imod blandt midterholdene i rækken. Dog er 65% af de 31 mål, de har lukket ind, kommet på udebane. Chrudim har endvidere en af de mest målfarlige offensiver blandt mandskaberne placeret i midten af tabellen.
 • Det er kun tre dage siden, at holdene sidst spillede. Rotationer er at forvente.

Holdnyt

Chrudim: Ingen spillere i karantæne følgende sidse spillerunde. På skadesfronten er informationerne som sædvanlig sparsomme, men er umiddelbart der tvivl om Michal Travnicek (højreback, fast) og Jan Havlena (centralmidt, rotation).

Prostějov: Ingen spillere i karantæne følgende sidse spillerunde. Jeg venter stadig på nyt om eventuelle fravær. Oleksandr Pernatskyi (centerforsvar, rotation), Bronislav Stana (højrefløj, fast) og Karel Kroupa (angriber, rotation) var ikke i truppen til sidste kamp – muligvis på grund af skader. Til gengæld var David Píchal (angriber, fast) tilbage på bænken efter længere tids skadespause. Andenmålmand, Filip Mucha, startede inde og fik således sin anden ligakamp i år. Det normale førstevalg, Miloslav Breda, var i stedet henvist til bænken.

Markedet og chancevurdering

Siden åbning er markedet generelt gået i Prostějovs retning – eller nærmere bestemt X’et – hvilket er helt fortjent. Diskrepansen i mellem åbningsoddsene var for stor, og uafgjort er bestemt et plausibelt udkomme af opgøret. Af samme årsag dækker jeg mig halvvejs ind på X’et. Der er dog ikke værdi i det.

Hjemmesejren startede i ca. 1.95 og står i de fleste steder til odds 2.00+. X’et startede generelt omkring odds 3.00, hvor det stadig ligger hos de fleste. Der er dog stor spredning. Det samme gælder for 2-tallet. En toneangivende, licensløs bookmaker af udesejren helt oppe i 3.87. De bedste tilgængelige priser ligger dog i mellem odds 3.30-3.50.

1: 48%   X: 28%   2: 24%

Kilder

soccerstats for statisktik, fnliga.cz for information om karantæner og de to holds hjemmesider samt diverse lokale medier (forgæves) for øvrigt holdnyt.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback