18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Christofi/Pavlou - Amariei/Ogescu: 1

19. november 2021 kl. 12:00 - w15 - Heraklion - grus
19. nov. 2021 kl. 00:13 (Opdateret 19. nov. 2021 kl. 16:26) 19/11
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i doublen i Grækenland

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 103,88%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Spændende opgør i vente som ligner finalen fra sidste uge, men med Pavlou i stedet for Matoula, hvor det græske hold vandt titlen.

Det er lidt en nedgradering med Pavlou, men hun har selv flere titler som junior på hardcourt, så det er ikke fordi hun ikke kan spille en god double. De vandt en meget stærk sejr i forrige i kamp, og tendensen med græsk succes i hjemlandet kan fortsætte. Christofi er for mig stjernen i dette opgør, og via den gode succes i College tennis i både single og double, ligner det hun er klar til at føre det videre til touren. 

Det rumænske par har vundet titel sammen som junior, og har flere eksemplar på de begge kan spille en god double. Som senior vandt Amariei sin eneste titel her i Grækenland for ca. 2 år siden, og kommer som sagt fra finale i sidste uge, så rumænierne virker allerede som et stærkt par.

Pavlou fik succes i single i en lang kamp dagen forinden, men skal op mod Laki som må forventes at være hurtigt overstået. Christofi skal op imod Amariei i single som også forventes hurtigt klaret, så lidt spændende hvad single resultaterne kan betyde for doublen senere. 

Jeg kan kun gøre rumænierne marginal favorit pga. de har spillet sammen før, men de græske resultater i denne uge tyder allerede godt.

Markedet er meget jævnt på odds, men tror mere på grækerne her så syntes at det er for højt.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback