18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Christiana Ferrando - Jessika Ponchet : 1 sæt: Ferrando bryder serv - Nej

30. september 2021 kl. 10:30 - w80 - Le Neubourg - hardcourt
30. sep. 2021 kl. 01:45 (Opdateret 30. sep. 2021 kl. 17:51) 30/09
33
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Ville ellers holde mig væk fra det skæve marked i dag….

Chance: 25%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Men Ponchet har været rigtig god på det seneste, især pga. hendes stærke serv.

Selvom Ponchet endte i tiebreak i første sæt mod Scholl, var det uden at give en eneste breakbold, hvilket hun først gjorde i 2 sæts sidste serveparti, men holdte alligevel.

Hendes seneste gode run i Portugal hvor hun tog titlen, var der flere gange hun gik under linjen. Selv ugen efter mod Snigur klarede hun det også, indtil Serban fik skovlen under hende. Det betød hun fik lidt ekstra pause inden denne turnering, hvilket jeg ser som et plus.

Ferrando var forbi Slovenien for nylig, og brød ikke Kerkhove og Zidansek, som måske er 1 hylde og 2 over hende. Hun tog på grus i Tyskland, men træk sig nede 0-5 mod Bondar, der endte med titlen.

Ferrendo er en fin hardcourt spiller, men har fortrukket gruset i år. Hun er utrolig aggressiv i returspillet og kan træde langt frem. Hun har også noget direkte fladt spil, der kan volde mange problemer, især hvis man er for defensiv mod hende. Jeg har beskyldt Ponchet for at være henholdende, men hun har forhåbentlig læst på lektien. Da Ponchet normaltvis ikke er den store bryder, vil det kræve ekstra holdte servepartier før hun er i mål. Ferrendo har momentvis vist at hun bliver kørt over i 1 sæt, men det er overhovedet ikke den normale tendens for hende, men har så stærk tro på Ponchet for tiden.

Det er en smal linje hvor bettet kan slutte efter 1 serveparti, desværre bliver der ikke tilbudt under 1,5, så vi må nøjes med den neglebidende version, som jeg her ikke ser umulig, men det kan første servet bold fortælle mere om.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback