18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chicago Blackhawks - New York Islanders (2019-12-28 03:30) - Jordan Eberle: Over 0,5 Point

28. december 2019 kl. 02:30 - Ishockey, USA - NHL
27. dec. 2019 kl. 13:40 (Opdateret 28. dec. 2019 kl. 07:16) 27/12
82
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I nat vender NHL tilbage, og blandt kampene finder man et opgør mellem et New York Islanders-hold med en ny førstekæde og et Chicago Blackhawks-mandskab, der både er skades- og kriseramt.

Nordicbet giver til sammenligning 1,75.

Det taler for:
- Eberle fik en pointmæssig svag start på sæsonen, men fandt i løbet af december takterne med point i 4 af 5 kampe. Det skaffede canadieren en plads i førstekæden ved siden af Anders Lee og Matthew Barzal, og kæden har produceret to mål i begge af kædens første to kampe sammen og har været særdeles dominerende, når de har været på isen.

- Eberle har dermed point i 6 af sine seneste 7 kampe.

- Eberle har pudsigt nok været klart mere produktiv på udebane end hjemmebane i denne sæson. 7 ud af 12 udekampe har givet point, mens det kun har været tilfældet i 5 ud af 13 hjemmekampe.

- Eberle har tidligere i karrieren vist, at han kan producere med de rigtige kædekammerater. Han har flere gange været over 60 point på en sæson.

- Eberles 7 5-5-point siden den 9. december er kun overgået af 12 spillere i hele NHL. Da canadieren samtidig er med i Islanders´ førstekæde i overtal, kan han lave point på flere måder.

- Modstanderen fra Chicago (15-17-6) har haft en svær sæson. Ingen har lukket flere mål ind end mestrene fra 2015 i de seneste to uger, og senest blev det til et 7-1-nederlag til de ellers svage New Jersey Devils. Holdet har lukket 3,12 mål ind pr. hjemmekamp i denne sæson (8. værst i ligaen).

- Chicago har generelt haft svært ved at holde modstandernes topspillere fra point. Blackhawks´ bedste forwards kan sagtens lave point selv, men har alle samlet indkasseret flere mål end scoret, når de har været på isen i denne sæson.

- Chicago haft netop mistet den rutinerede back, Brent Seabrook, og holdets femtemest scorende spiller, Brandon Saad. Begge spillere har været en del af det hold, som tidligere har vundet Stanley Cup.

Det taler imod:
- Chicagos bedste spiller har ofte været manden, som har vogtet buret. Robin Lehner har haft en flot sæson bag et ellers skidt forsvar, og finder svenskeren sit bedste spil frem, kan han lukke af for Islanders.

- Islanders er ikke i super form med nederlag i 3 af de seneste 4 kampe. Dårligt spil fra de øvrige kæder kan påvirke førstekædens chancer for point.

- Eberle har kun lavet point i 1 ud af 3 kampe mod Blackhawks, mens han har spillet for Islanders. I sin karriere har Eberle point i 14 af 26 kampe mod Blackhawks.

- Kommer Islanders bagud, er der en vis sandsynlighed for, at Eberle bliver fjernet fra kæden med Lee og Barzal.


Blackhawks er hårdt ramt af skader. Udover Seabrook og Saad er holdets backprofil og tidligere Islander, Calvin de Haan, ude for sæsonen. Også Adam Boqvist og Olli Maatta kan misse opgøret blandt mandskabets backs. Andrew Shaw er også tvivlsom.

Islanders har Scott Mayfield og Michael dal Colle tvivlsomme, mens veteranen Cal Clutterbuck er definitivt ude af opgøret.  

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback