18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chicago Blackhawks - Boston Bruins: 2

Match center
6. februar 2020 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
United Center
5. feb. 2020 kl. 09:10 (Opdateret 6. feb. 2020 kl. 04:43) 05/02
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 30-20-50%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Boston Bruins (32-10-12) er kommet flyvende ud efter All-Star-pausen, og i nat rejser de videre til Chicago for at møde et Blackhawks-mandskab (25-21-7), der har gjort det bedre end frygtet, men stadig ikke bør have Bruins´ klasse.

Det taler for:
- Bruins var fra sæsonstart blandt mesterskabsfavoritterne, og holdet fik da også en fremragende indledning på sæsonen. Sidste års toere ramte så en elendig stime med 8 nederlag i 9 kampe i december, men har siden stabiliseret tingene. Holdet vandt sin sidste kamp inden forrige weekends All-Star-pause og er kommet tilbage med yderligere 3 sejre i træk.

- Bruins er kendt som et defensivt og fysisk stærkt hold, der slider modstanderne ned. Holdet har ikke altid formået at følge den opskrift i denne sæson, men på det seneste virker 2011-mestrene til at have genfundet formlen. Blot 4 mål har man lukket ind i de seneste 4 sejre, inklusiv et shutout mod et ellers habilt Vancouver-mandskab i går.

- Bruins´ førstekæde med Pastrnak-Bergeron-Marchand er NHL´s måske bedste kæde og garanti for mål. Bruins´ offensiv har været brandvarm med 3,46 mål pr. 60 minutter i de seneste 10 kampe (6. bedst i NHL).

- Bruns har både i denne sæson og de seneste klaret sig klart bedre end Chicago. I det nye år ligger Bruins nr. 3 i xGF og xGA, mens Chicago er nummer 14.

- Chicago har store stjerner i Patrick Kane og Jonathan Toews, men holdets bredde på både forward- og backpositionerne kan ikke matche Bostons.

- Chicago har ikke været noget specielt godt hjemmehold i denne sæson - faktisk er Hawks bedre ude 13-9-4, end hjemme 12-12-3.

Det taler imod:
- Bruins har ikke været særlig gode i back-to-back kampe i denne sæson. Begge mandskaber spillede i går.

- Chicago er trods gårsdagens nederlag til Minnesota i rigtig fin form. 6-1-1 i de seneste 8.

- Det er kun lykkes Bruins at vinde 1 af de seneste 3 kampe i Chicago, og i holdenes eneste indbyrdes opgør i denne sæson sluttede det 3-3 i ordinær tid i Boston tilbage i december.

- Chicago-målmand, Robin Lehner, har stået glimrende i både denne og sidste sæson. Svenskeren kan hive en storkamp frem.

- Bruins er blot 14-8-3 på udebane (18-2-9 hjemme).


Joakim Nordstrøm er ude med allergi hos Bruins, mens backs, Kevan Miller og Connor Clifton, begge er skadet.

Blackhawks har manglet backprofilerne, Brent Seabrook og Calvin de Haan, i månedsvis, og de kommer ikke tilbage i denne sæson. Andrew Shaw er tvivlsom.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback