Annonce

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks: 2

Match center
24. maj 2015 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
2. maj. 2018 kl. 15:54 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 111,36%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Ducks fører serien 2-1.

Ducks kunne og burde efter min mening være foran 3-0 i denne serie, da man var meget uheldige med at tabe overtidsdramaet i kamp 2. Man havde en del flere scoringmuligheder end Blackhawks, og man ramte metalværket 3-4 gange.

Det taler for spillet:

Den danske mur Frederik Andersen har uden tvivl været playoffs bedste målmand, og har haft en stor medvirken til at Ducks gør sig så godt i playoffs i år. Han bringer stor ro til resten af holdet med sit flotte 93,5 % redningsprocent. Lundqvist er nummer 2 med 93,0%.

Perry/Getzlaf duoen har været en fornøjelse at se på i år, og specielt her i playoff. De har utrolig stort overblik, og laver alle de rigtige aflveringer som fører til rigtig mange store chancer.

Blackhawks har ikke kunne finde sit store spil frem endnu. Ducks har været rigtig gode til at lukke ned for Blackhawks offensiv, og de har kun scoret 3 gange på ducks hvis man ikke tæller powerplay mål med.

Kane og Teows spiller slet ikke på deres topniveau, og det har Blackhawks som minimum brug for hvis de skal have en chance for at komme tilbage i serien.

Det kan gå galt:

Hvis Ducks laver for mange penalties, så har Blackhawks vist at de med deres erfaring godt kan udnytte overtallet og få scoret.

Dommerne har generelt gjort det godt i playoffs, men de er hoppet på en del af Blackhawks spillerne "film" hvor der et par af gangene ikke har været penalty, og andre gange skulle Blackhawks spilleren ligeledes have fået en penalty for diving.

Konklussion:

Denne kamp er stort set helt lige, og oddset er i den grad for højt på Ducks.

Jeg har bestemt ikke været imponeret over Blackhawks spil mod Ducks, og jeg tror at de vil få det meget svært igen i nat mod et meget opsat Ducks hold.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback