18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Norwich City: Over 3,5 Norwich City corners

Match center
23. oktober 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Andy Madley
21. okt. 2021 kl. 16:17 (Opdateret 23. okt. 2021 kl. 16:14) 21/10
191
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norwich gæster Stamford Bridge her i runde 9. og jeg har kigget lidt på de to holds forfatninger, og tilgange til det offensive spil, og tror godt Norwich kan få sig nogle hjørnespark.

Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 103,87%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Kigger vi på Chelsea så har de over de første 8 runder tilladt rigtig mange hjørnespark. Chelsea har et snit ift. tilladte hjørnespark på 7,4, hvor de har tilladt 5-2-13-5-11-12-9-2, og det er blot 2 ud af 8 kampe hvor modstanderne ikke har fået mindst 4 hjørnespark.
 • Norwich på den anden side snitter 4,8 hjørnespark pr kamp. og kigger man på deres første 8 PL kampe så har de fået 8-5-4-4-4-9-1-3. Det er kun mod Liverpool og Man. City at de har fået under de 3,5 hjørnespark.
 • Chelsea mangler til dette opgør nogle offensive kræfter, som kan gøre livet lidt lettere for Norwich, og give dem lidt mere ro på bolden. (se holdinfo)
 • Norwich er et godt spillende hold, og har i snit 44,6% af bolden i deres kampe, og der skal man lige huske at de har mødt (Liverpool, Man. City, Leicester, Arsenal og Brighton i de første runder) Alle hold der gerne vil have bolden. At Norwich ikke bare stiller sig ned, gør unægteligt chancen større for at de kan skabe chancer og få hjørnespark.
 • Offensivt så vil Norwich gerne slå indlæg fra deres wingbacks, og de har efter de første 8 runder slået 86 indlæg, hvilket er ganske fornuftigt.
 • Chelsea er kæmpe favoritter i dette opgør, og jeg tror også kampbilledet bliver med et Chelsea mandskab der vil forsøge at få en tidlig føring, som kan give os et spændende kampbillede, hvor Norwich kan få muligheder hvis Chelsea spiller med høje kæder, og hvis Norwich kommer bagud, så vil det give et endnu større incitament for gæsterne til at jagte, og potentielt få hjørnespark.
Hold øje med
 • Norwich er ikke just skydeglade, og har i deres første 8 PL kampe blot haft 86 skud, og har det færreste antal skud på mål med blot 18. Det skulle gerne blive op hvis de vil blive i PL, og også hvis de skal få hjørnespark i dette opgør.
 • Chelsea har et super stærkt hold, og ligger nr.1 efter de første 8 runder. Chelsea er stor favoritter, og hvis de sætter sig på opgøret, så får Norwich utroligt svært ved at få skabt chancer og muligheder.
 • Trækker Norwich sig tilbage og overlader initiativet til Chelsea? Det kan jeg godt være lidt nervøs for. Norwich er fine på bolden, men de skaber ikke meget, og jeg kan være nervøs for om de får bolden op på banens sidste 1/3 hvor de kan få hjørnespark.
Oddsmarked

Odddset på at Norwich får over 3 hjørnespark asian kan også spilles hos Marathon bet, hvor man får pengene retur ved 3 hjørnespark. Det spil kan findes til odds 1,76, som jeg også synes var interessant. 
Dette spil med over de 3,5 kan findes hos bet365, danskespil og comeon til de samme 2,20ish.

Holdene:

Chelsea: 
Hjemmeholdet er uden Pulisic (fast mand/reserve) er tvivlsom, og offensivt mangler de Werner (fast mand/reserve) og Lukaku (fast mand) derfor tror jeg de stiller med følgende 11:

Mendy; Chalobah, Christensen, Sarr; Azpilicueta, Kanté, Loftus-Cheek, Kovacic, Chilwell; Havertz, Mount.

Norwich: 
Gæsterne er uden Zimmermann (reserve), Byram (reserve), Gilmour (fast mand) og Cantwell (fast mand). Det giver lidt udfordringer på midtbanen, men jeg synes Normann i deres seneste kamp mod Brighton greb det rigtig fint an, og Norwich stiller ift. mine kilder med følgende 11:

Krul; Aarons, Kabak, Hanley, Gibson, Giannoulis; Less Melou, Normann, McLean; Sargent, Pukki.

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback