18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Manchester United: (AH: +0,5) 2

Match center
28. februar 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge
Se kampen på Viaplay.dk|Xee
22. feb. 2021 kl. 19:20 22/02
60
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Solkjærs tropper tager et smut til Stamford Bridge på søndag hvor Chelsea kommer til at smide point til United.
Begge hold er i rigtig god form for tiden, men Manchester United er min optik et stærkere hold!
Det taler for
 • United er min optik et bedre hold end Chelsea lige nu og her. Kigger vi på formkurven ser den godt nok lidt anerledes ud over de seneste 5 kampe hvor Chelsea ligger over Manchester. Men kigger vi bag kurven har Chelsea 3 sejr over hold der ligger uden for top 10 (Newcastle, Burnley & Sheffield) og en uafgjort imod Southampton.
 • Chelseas eneste sejr imod et top 10 hold var imod Tottenham. Den kamp vandt de 0-1 på et straffespark. Godt nok har Tottenham heller spillet særligt godt for tiden. Men, at Chelsea stadig kun vinder den kamp på straffespark siger for mig lidt om at de offensive takter ikke helt er på plads endnu imod de størrer hold. 
 • Kigger vi imod United så fik de godt nok en snitter imod West Bromwich da de spillede den kamp 1-1. Men 6 dage efter henter de en 3-1 sejr over Newcastle. Det bør give dem en tro på at de lige nu kan slå de fleste hold i PL. De krydser så i deres kampe imod Everton & Arsenal (stadig top 10 hold). 
 • Fem dage inden opgøret her rejser Chelsea en tur til Spanien hvor de spiller Champions League imod Atl. Madrid. Det bliver en rigtig svær kamp for TT. Skulle Chelsea tabe kampen her kunne jeg godt se at det fik en betydning for kampen imod United. Det er et ekstremt tæt kampprogram for tiden og man kan godt fornemme at de fleste PL hold begynder at være trætte. 
 • United har i denne sæson ikke tabt en eneste udebane kamp endnu. Det er en "streake" jeg ser at de vil kæmpe for ikke at bryde. Seneste Chelsea tabte en kamp på eget græs var imod Manchester City og Liverpool. Hvilket er okay.  Men for mig at se er Chelsea et hold lige nu der stadig ikke har fundet den der 100% faktor ift. deres trup. Det virker stadig en smule ubalanceret. 
Hold øje med
 • United har 3 dage inden kampet et retur opgør imod Sociedad i EL. Den kamp ser jeg ikke at Solkjær som udgangspunkt kommer til at spare vigtige spillere i. Selvom de godt nok vandt 0-4 på udebane i det første opgør, skal de stadig passe på at Sociedad ikke går mål amok. Det er set før. Igen et tæt program og med kun 3 dages forberedelse til kampen imod Chelsea.
 • Ret skal selvfølgelig også være ret. United har lukket nogle dumme mål ind bl.a. til West Bromwich og til Newcastle. Deres svage punkt er i min optik deres defensive del. Det fungere ikke altid optimalt med Maguire og Lindelof i center forsvaret og det kan Chelsea godt straffe!
 • United har haft det svært med at vinde over top 10 holdende. De har bl.a. spillet uafgjort imod Everton og Arsenal.  Nu får de lidt mere modstand fra et hold der på dagen godt kan slå de størrere hold. Chelsea har de gode offensive spiller der godt kan gøre ondt Uniteds defensiv. 
Oddsmarked

Senest de to hold slog hovederne sammen gav oddset på United +0,5 AH odds 1,50 ved Bet365. 
Nu får vi en pris der er 20 øre højere. Det syntes jeg er et godt odds. 
 

Bookmakerne har set Chelsea som værende favoritter og hos Bet365 kan man på det rene 1X2 marked få: 2,15 - 3,50 - 3,25. Det giver et CV på: 44% - 27% - 29% - Som sagt syntes jeg at Chelsea er blevet gjort til lidt for store favoritter her og United bør i min optik ligge lidt højere på procent listen. 
 

Jeg forventer en taktisk kamp fra begge hold hvor frygten for at tabe kampen godt kan spille en rolle. 
I dette tætte kampprogram kunne jeg også godt se at begge hold ville være tilfredse med 1 point hvis stillingen er uafgjort efter 70 minutter. 
Dog ser jeg også en kamp som begge hold rigtig gerne vil vinde! Chelsea der vil bevise at de godt kan slå de store hold og har helt styr på den offensive del og et United hold der skal bevise at de høre til på deres nuværende plads. 

Trup nyt: 
Chelsea forventer jeg i en: 3-4-2-1 formation. 
Mendy - Azpilicueta - Zouma - Rudiger - James - Kante - Kovacic - Alonso - Mount - Werner - Abraham.
Thiago Silver er meldt som tvivlsom. 

Manchester United forventer jeg i en: 4-2-3-1 formation. 
De Gea - Wan-Bissaka - Lindelof - Maguire - Shaw - Fred - Matic - James - Fernandes - Rashford - Martial.
Pogba er ude med en skade. Imens er Cavani, Van de Beek & Mctominay meldt som tvivlsome.

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Understat.com - Chelseafc.com - Manutd.com 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback