18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Manchester City: (AH: +0,75) 1

Match center
25. juni 2020 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Stuart Attwell
24. jun. 2020 kl. 15:02 (Opdateret 25. jun. 2020 kl. 23:11) 24/06
396
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Premier League, runde 31

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-19-29%
Betvalue: 106,22%
Spilbar ned til odds: 1,74
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Hvorfor er oddset faldet på City? Den 3. kamp på 8 dage og der er allerede skader. Søndag venter et besværligt Newcastle i pokalen og om en uge Liverpool i ligaen, der kan blive mestre med en sejr. Hvor indædt vil City jagte sejren?
Det taler for
 • City er næsten sikker på 2. pladsen. Hvad end de så kan bruge den til? Målet for sæsonen er 100% CL og så er de nået til kvartfinalen i FA Cup'en, der spilles søndag
 • Vinder Liverpool mod Crystal Palace SKAL City vinde. Men det er trods alt at udskyde det uundgåelige. Med X eller et nederlag vil Liverpool blive mestre uden at spille, og det kan tage endnu lidt af brodden af fejringen. Det vil desuden tage presset af City-spillerne, der ellers kunne risikere, at Liverpool kunne blive mestre på Etihad
 • Det er dog konspiratorisk (men altid sjovt!). Her går jeg selvfølgelig ud fra, at City vil jagte sejren. Men de kan ikke stille i stærkeste. Agüero er skadet og D. Silva fik fuld tid senest. Jesus har ikke været imponerende, og Pep vil nok helst undgå at sætte Silva ind, selvom de kommer bagud.
 • Oddset indikerer at Chelsea scorer 1,13 og City 1,83. Det omvendte opgør endte xG helt lige 1,2-1,2. Her spillede Kante, Jorginho og Kovacic stærkt, og trioen er måske den eneste i ligaen, der kan matche City's i boldomgang. Mod Liverpool havde Chelsea "fortjent" sejren med 1,3-0,9xG. Der er ikke meget at sammenligne med, men 1,13 lyder for lavt for Chelsea
 • City har i deres 11 kampe mod nr. 3-8 i xG-tabellen i snit produceret 1,93xG. Tager man højde for outliers er et mere retvisende billede dog 1,6xG - hvilket jeg bygger mit CV på.
 • Chelsea har en ekstra hviledag og er uden de store skader. Det giver Lampard mange mulige konstellationer at vælge mellem, og plan A og B er klar. Chelsea jagter Leicester på 3.pladsen (og i det hele taget bare sikre en CL-plads). Og med Leicesters form in mente er det ikke umuligt - og langt over forventningen før sæsonen!
Hold øje med
 • City har flere profiler klar til kamp. For det første var Jesus tiltænkt en start pga. hans presevner. De Bruyne fik begrænsede minutter mod Burnley, hvor Mahrez også kom tidligt ud. Desuden blev Sterling helt sparet. Walker og Mendy blev også sparet. Pep har immervæk lidt muligheder stadigvæk
 • Hvis og hvis. På trods af xG tabte Chelsea 2-1 mod både City og Liverpool
 • Chelsea har selv kvartfinale på søndag, mod endnu mere besværlige Leicester. Givet Chelsea noget mere usikre placering i ligaen, tror jeg ikke at FA Cup'en bliver prioriteret over en sikker CL-placering.
 • Chelseas forsvar er langt fra knirkefrit og har sammen med manglende skarphed i angrebet været Chelsea akilleshæl. Selv mod Aston Villa indkasserede de et mål, og vandt kun knebent 2-1 og 1,4-1,2 på xG. Ikke imponerende hvilket City har været i deres to første kampe.
 • Med den store udskiftning i Chelseas bagkæde, er aftaler heller ikke helt på plads i fase 1. Det udnyttede Bayern ved at presse højt og har de facto sendt Chelsea ud af CL. City mestrer også det høje pres.
 • I forhold til den chancekvalitet Kepa har stået overfor, er han den keeper i ligaen, der har gjort det dårligst. Der kan være uheld involveret, men det har ikke været kønt. Det gik dog markant bedre efter en pause i starten af året, og han var især flyvende mod Liverpool i pokalen.
Oddsmarked

Flere bookies omkring samme odds. As we speak ser det ud til at Bethard er på 1,87. Da oddset åbnede (unibet var en af de første) var det i 1,73. Bet365 åbnede i 1.63 og en førende licensløs bookie åbnede dagen efter på 1,75.

Chelsea 4-3-3

Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, AC, James - Kovacic, Jorginho, Kanté - Mount, Abraham, Willian

Tvivlsom: Tomori og Hudson-Odoi

Manchester City 4-2-3-1

Ederson - Mendy, Laporte, Fernandinho, Walker - Rodri, Gündogan - Sterling, De Bruyne, Mahrez - Jesus

Fravær: Agüero, Garcia. Tvivlsom: Stones, Foden

Kilder

fbref, ffs, whoscored, oddsportal

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback