18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Brighton & Hove Albion: Under 2,5 Mål

Match center
29. december 2021 kl. 20:30 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Mike Dean
28. dec. 2021 kl. 20:05 (Opdateret 29. dec. 2021 kl. 22:25) 28/12
177
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Chelsea og Brighton mødes i denne runde 20. En kamp, hvor jeg godt kunne forestille mig, at det blive taktisk, og hvor der derfor måske ikke kommer så mange mål.

Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Chelsea har et yderst godt struktureret hold, og kigger man på, hvor mange mål de har indkasseret så er det imponernede. De har p.t lukket 13 mål ind på 19 kampe,
 • Brighton har også bare et super godt defensivt. De har blot lukket 17 mål ind på 17 kampe, og kigger man på deres seneste 5 kampe har de blot lukket 3 mål ind.
 • Sidste sæson spillede de to hold et meget taktisk opgør, som endte 0-0. Kampen endte 1-0,7 i xG, og det var to meget strukturerede hold, som var gode til at lukke ned for hinandens styrker.
 • Brighton scorer bare ikke mange mål. De har lavet 16 mål på 17 kampe, og i dette opgør er der tvivl om deres store offensive profil Trossard, og jeg kan have svært ved at se hvordan Brighton skal blive rigtig farlige imod et super godt struktureret Chelsea hold. Brightons xGF er også i den lave ende.
 • Kigger vi på mål pr.kamp så ligger Brighton på 1.9, og det er det næst laveste gnm. i PL, og de har spillet 13 af deres 17 PL kampe under de 2,5 mål. Chelsea på den anden side er i midten af tabellen ift. mål pr.kamp hvor deres snit ligger på 2,9 og de har spillet 8 ud af 19 kampe under de 2,5 mål.
 • Til dette opgør kunne jeg godt se at Brighton spillede med tre centrale midtbanespillere, som vil give deres kanter gode muligheder for at fokusere på Chelseas wingbacks, og hele det taktiske match-up kunne jeg godt forestille mig, gave et taktisk opgør, hvor Brighton spiller meget kompakt, med deres tre centrale på midten, og gør livet svært for Chelsea.
Hold øje med
 • 7 mål har Chelsea lukket ind i de seneste 5 kampe, og med lidt skader og gode defensive folk ude, kan det måske give tro på tingene og bedre betingelser for Brighton offensiven.
 • Lukaku kom ind i sidste runde mod Aston Villa, og han stemlede ind med et mål kort tid efter. Han er en kæmpe trussel, og kan Brighton holde ham fra at scorer kan jeg være nervøs for.
 • Brighton har ikke den helt stærkeste forsvarskæde i dette opgør, og måske kan fraværet af Dunk give Chelsea nogle flere offensive muligheder.
Oddsmarked

Spillet her startede i oddset som det stort set står i, i dag. Så vi skal ikke meget under de 1,90 for at jeg ikke synes det er så interessant mere. 
 

Holdene:

Chelsea:
Hjemmeholdet har en del startere ude, og mest iøjnefaldende er Silva (fast mand), Chilwell (fast mand/reserve) og derudover er der tvivl om Kante (fast mand), Havertz (fast mand), Loftus-Cheek (fast mand/reserve) og Wener (fast mand/reserve)
Det kan give følgende start 11'er:

Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Kovacic, Alonso; Ziyech, Mount; Lukaku

Brighton:
Gæsterne er uden Dunk (fast mand) og deruodver er der tvivl om Veltman (fast mand) og Dufft (fast mand/reserve) samt Trossard (fast mand).
Det giver en mulig start 11'er med følgende folk:

Sanchez; Lamptey, Webster, Burn, Cucurella; Bissouma, Lallana, Mwepu; Mac Allister; Welbeck, Maupay

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback