18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Atletico Madrid: (AH: 0,0 Kort) 2

Match center
17. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Stamford Bridge    Daniele Orsato
17. mar. 2021 kl. 07:20 (Opdateret 18. mar. 2021 kl. 05:39) 17/03
160
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-15-53%
Betvalue: 102,45%
Spilbar ned til odds: 1,60
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Et glimrende mål af Giroud sikrede Chelsea sejren ved første møde i Bucharest. Nu venter andet opgør i London på Stamford Bridge, hvor Atletico er nød til at blæse til angreb hvis de skal videre i verdens fineste turnering!
Det taler for
  • Atletico skal ud og jagte to mål og de har ikke råd til at give muligheder for omstillinger væk til The Blues! Men at de gode folk fra Madrid kommer til at sidde på kampen hele vejen igennem har jeg svært ved at se. Derfor skal der nok komme angrebs muligheder for Chelsea der kan tvinge udeholdet i bund og til kriminelle handlinger! 
  • Chelsea kan i princippet godt nøjes med bare at køre kampen hjem 0-0. Jeg har en forventning om TT i hvert fald nok kommer ud med et mere taktiks og defensivt udtryk. Men med en scoring kan de næste lukke kampen. Jeg er ikke i tvivl om at TT ikke undervurdere Madrid, og derfor bliver der også lagt offensive taktiker som Madrid skal forsvare sig imod. 
  • Simeone og co. Kan ikke hvile på laurbærende ved start fløjt. De er nødt til at jagte det første mål, og derfor ser jeg også de kommer til at bruge deres fysisk og hurtige spil fra start. Det giver selvfølgelig noget rum bagud som Chelsea kan udfordre, og mister Atletico kontrollen her kan det føre til dumheder. Men hellere trække et kort end at give et mål. 
  • Madrid trækker i den hjemmelige mange kort. De ligger med 75 trukket og lige under Celta Vigo og Getafe.  Chelsea er ikke et hold der trækker mange kort. Generelt bliver der slet ikke trukket så mange kort i Premier League som i La Liga da kulturen og spillestilen i de to lande er forskellige fra hinanden. Derfor ser jeg også Madrid vinde kort dysten da de må bringe mere fysik til kampen i aften. 
Hold øje med
  • Jeg forventer fra første halvleg en forholdsvis taktisk affære hvor to hold igen lige skal finde hinanden, også kan kampen åbne sig mere op i anden halvleg. Jeg ser at Madrid så vidt det er muligt vil prøve at kontrollere kampen og ikke tillade mange muligheder for Chelsea. Har Madrid kontrol kan kort dysten blive fattig.
  • Kort dysten endte uafgjort ved første opgør medm 2 kort til hvert hold. Madrid nåede lige at udligne dysten med et kort til Lemar i 93 minut. Dog sad Madrid på 21 fejl i kampen ud af i alt 30. Jeg tror der en meget lille chance for at dysten ender i kryds igen. Chelsea behøver ikke at trække så mange kort men kan godt blive presset til det. 
  • Chelsea kan blive presset til mange dueller. De ved hvordan Madrid spiller og det er de nødt til at imødekomme på deres måde. Det betyde fejl og dumheder der giver kort til hjemmeholdet.  Omvendt tror jeg mere, at Madrid heller vil trække kort end at give mål og muligheder væk. Derfor ser jeg mere de gør hvad de for at holde Chelseas offensiv tilbage, så de selv kan skabe chancer. 
Oddsmarked

Chelsea er af Bookmakerne blevet gjort til favoritter til opgøret her. 
På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 få: 2,30 - 3,10 - 3,40. Det giver et CV på: 41% - 31% - 28%. 

Jeg tror ikke nødvendigvis at Chelsea vinder kampen. Det bliver for hjemmeholdet en svær kamp hvor de møder et hold der kommer til jagte målene meget, så skal de fange Madrid bliver der mere eller mindre i deres omstillings spil. Jeg hælder personligt til et spil på X2. Man kan lige nu få odds 1,67 på X2 spillet eller +0,5 AH ved Comeon. 

Oddset på selve spillet her er ikke det højeste. Men alligevel er jeg lidt overrasket over at vi kan få et væddemål med pengende retur til odds 1,65. De fleste bookmakers ligger enten med Madrid flest kort eller -0,25 AH. Derfor syntes jeg det er fint betalt at vi får odds 1,65 på Madrid til flest kort, og skulle duellen ende i kryds får vi pengende retur. 
Et interessant spil kunne være, at kigge i retningen af at Stefan Savic får et kort. Den centrale forsvarsspiller er med i mange dueller og spiller med et højt fysisk niveau og det bliver hans opgave sammen med resten af forsvaret at holde Chelsea fra fadet.
 

Kampen:

For TT og Co. Ville det være en kæmpe sejr at gå videre i CL. Jeg syntes, at Chelsea har været lidt svingende i deres præstationer. De krydser imod Leeds og Southampton. Selvfølgelig er det to velspillende hold pt. og fælles for det hele så er det to kampe lige inden holdets CL kampe imod Madrid. Det kan selvfølgelig sige lidt om holdets mentalitet om de to kampe, men det er stadig 3 point de går glip imod to hold de som udgangspunkt skal slå. 
Derfor ville det være et kæmpe præstations boost for holdet at komme videre i CL og derfor tror jeg heller ikke TT's offensive takter bliver lagt på hylden og gemt væk. 
De ved de får Madrid i ryggen fra start og skal forsvares sig, og sådan som Madrid selv har spillet i La Liga pt. så er der rum bag ud som Chelseas hurtigere spillere kan benyttes sig af. Det bør skabe udfordringer for midtbanen og forsvaret hos Madrid. 

Madrid ser jeg komme til at jagte fra starten af. Men samtidig skal de ikke give for mange chancer væk til deres modstandere. Selvom holdet har været verdens bedste til at "parkere bussen"  er de nød til at få bussen i omdrejninger. Det har i den hjemmelige Liga givet mange muligheder for mål til deres modstandere, og det kan man også se på deres mål snit der snart overskrider det snit af mål de lukkede ind i sidste sæson. 
Selvfølgelig priotere de kampen her meget højt og jeg er slet ikke i tvivl om at Madrid kommer i en kamp dygtig forfatning og med en "Ready to fight" mentalitet. Forhåbenligt gør det at Madrid trækker flest kort. 

Trup Nyt: 
Jeg forventer Chelsea i en 3-4-2-1 Formation. Dog er Jorginho ude med karantæne, så det kan betyde at Chelsea stiller mere defensivt. 

Jeg forventer Madrid i en 4-4-2 Formation. De har dog ændret formation i de forskellige kampe de har spillet efter det første CL opgør imod Chelsea. Så det kan være de ændre formationen her og giver den et mere offensivt udtryk. 

Hos Sportsmole.co.uk er den forventede Line-up som følgende: 
Chelsea: Mendy - Azpilicueta - Christensen - Rudiger - Alonse - Kovacic - Kante - Hudson-Odoi - Werner - Ziyech - Giroud. 
De må undvære Abraham - Jorginho - Mount - Silva

Madrid: Oblak - Trippier - Gimenez - Savic - Lodi - Koke - Felix - Llorente - Saul - Correa - Suarez.

Betxpert har en lidt anden forventning til startopstillingen, hvor den forventede Chelsea opstlling stemmer overens med Sportsmole. 
Madrids ser lidt anerledes ud med: Oblak - Trippier - Felipe - Savic - Hermoso - Lemar - Llorente - Koke - Carrasco - Suarez - Correa.
 

Kilder

Whoscored.com - Flashscore.com - Betxpert.com . Sportsmole.co.uk - Injuriesandsuspensions.com - Oddsportal.com - Chelseafc.com - en.atleticomadrid.com 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback