18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Charlotte Kempenaers-Pocz - Ulrikke Eikeri: 1

3. januar 2022 kl. 01:30 - WTA - Adelaide kval - hardcourt
2. jan. 2022 kl. 23:42 (Opdateret 3. jan. 2022 kl. 10:26) 02/01
21
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval finale i Australien.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

En spændt 17 årig lokal Pocz skal udnytte chancen for at komme i hovedrunden. Hun er ikke noget nyt navn i tenniskredse, da hun i mange år har gjort det godt i sin aldersgruppe. Optakten de sidste par måneder har været lutter sejre på junior siden i Australien, og selvom sidste år som senior ikke gav det store output, kan 1 enkelt år gøre meget for sådan en type spiller.

En stærk sejr over Marino i 2 sæt, hvor hun over hele kampen afgav 2 breakbolde som hun også reddede, viste at hun er klar til at lave ballede. Hendes returspil gav ikke gode procenter mod en normalvist stærk servende Marino, men holder man selv serv så skal der ikke meget til at vinde.

Eikeri har været god i doublen, men har hele tiden kommet ud på den forkerte side i single. Skridtet op ved at spille større turneringer end itf har ikke givet selvtillid, og var overall 15-24 for 2021. Jeg syntes dog altid hun er solid, og har egentlig nogle gode grundslag og hårdhed i sit spil, men et eller andet mangler der tydeligvis for at kunne stige i rækkerne.

Eikeri havde selv en god 1 sejr over Bandecchi, og blev heller ikke selv brudt på de 5 breakbolde hun afgav. Jeg ser hende lidt under sin modstander i servsituationerne og lidt bedre i returspil fasen. Jeg syntes dog tit en af de fejl Eikeri laver er at blive for passiv, og her forventer jeg en fremadstormende Pocz der skal ride videre på bølgen.

Pocs har selvfølgelig fordelen af at spille i hjemmelige rammer, hvor Eikeri kommer med mange års erfaring til hendes fordel, hvilket gør at jeg vurderer den som en fifty fifty kamp.

Markedet har været lidt op og ned på det danske marked, hvor andre ligger fra odds 1,93-2,00. Nordicbet og Bwin kører også med 2,05 hvis man vil have en one set bookie.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback