Annonce

Charlotte Kalla - Krista Parmakoski: 1

3. december 2017 kl. 10:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 72-28%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,39
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

To gode løbere, men hvor den finske løberen kom på en flott 2.plads i dagens sprint, så kommer Kalla med friske ben i morgen. Faktisk var Parmakoski også i sprint finalen forrige weekend, men så blev hun nummer 29 dagen efter på 10km klassisk og klarte heller ikke hevde sig søndag hvor hun gik 17. bedste tid på fri. Kalla blev nummer to i det klassiske løbet og vant så minitouren dagen efter.

Det er tidlig i sesongen og lite grundlag at dømme efter. Parmakoski var uhyre stærk i dag, men hun var også stærk i sprinten på hjemmebane, men gik så to svage løb.

Kalla ser om nogen ud til at være en kvinde som har tænkt sig at gå for gull denne sesongen og ikke de medaljene hun tidligere har strukket sig efter. Hun går utrolig stærkt teknisk og har haft et stærkt 2017, efter nogen problemer på samme tid forrige år.

Kalla behersker begge stilarter godt og er stort set alltid i topp3, hvor Parmakoski minus sølvet på hjemmebanen under VM, sjældent er med i toppen på skibyttet.

Løben er knallhard i morgen, men begge løberne har motoren til at være med i tet, men det er ikke fordel at have løbet hele fire sprintløb i dag.

Parmakoski blev nok felt af dårlige ski i Ruka og viste i dag at hun er i form, men når det mest sandsynlig sættes fart på tidlig, så tror jeg Parmakoski vil mærke dagens sprint. 

Kalla var 40-75 sekunder bag Kalla på de to løbene forrige weekend og finnene kunne umulig bomme fullstendig på skiene to dager på rad, på hjemmebane, så alle sprintløbene sitter måske tungt i benene på Parmakoski. Ved gennemgang af gode sprintresultater tidligere og efterfølgende rend dagen efter, så er det en tendes til at Parmakoski har vært ved disse løb.

Parmakoski blev nummer tre på min touren her forrige sesong, men den gangen var hun halv minuttet bag på 5km dagen efter sprinten.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback