18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chanelle Van Nguyen - Amina Anshba: 1

4. november 2021 kl. 15:30 - w25 - Orlando - grus
4. nov. 2021 kl. 15:13 (Opdateret 5. nov. 2021 kl. 00:24) 04/11
6
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde på grus i USA

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Anshba kommer ind som den rutineret grusspiller her trods sine 22 år. 19-17 på underlaget lyder ikke af meget, men klart her hun spiller bedst. Sine tidligere titler kommer også fra små grus turneringer i Europa, men har ikke hevet nogen hjem i år. Hun har de sidste 2 måneder spillet hardcourt, her har hun gjort det nogenlunde, efter hun i længere tid tabte pusten på grusset. 

Når det kører for Anshba er hun en hvirvelstorm der er svær at have med at gøre. Lige til denne kamp syntes jeg hun mangler at bevise noget igen, og måtte ud i en tæt dyst i 1 runde hun dog klarede i 2 sæt.

Nguyen 27 år har nu fået kontinuerligt tennis i en masse uger. Resultater blev også gradvist bedre, og føler hun er ved at have opbygget god stamina. Hun har været igennem kval her, og har på ingen måde været overbevisende, men har fået jobbet gjort. Det er hendes 3 eneste gruskampe i 2 år ca. så spørgsmålet er om hun er spillet nok ind på det nu. Hun var med her for 2 år siden hvor hun gjorde det fint, og kender betingelser godt.

Umiddelbart ser jeg dem meget lige spillemæssigt, hvor den ene har "hjemmebane" fordel, og den anden er på sit yndlings underlag. Det er et godt tidspunkt at møde Anshba på, så går med at Nguyen kan udbygge sin ubesejret række her på grusset.

Alt data er nede men andre steder ligger det imellem 2,10-2,25 så ikke den store forskel her.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback