18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

CFR Cluj - FK Crvena Zvezda: Hvilket hold scorer først: CFR Cluj (1)

Match center
26. august 2021 kl. 20:30 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadionul Dr. Constantin Radulescu
26. aug. 2021 kl. 14:54 (Opdateret 26. aug. 2021 kl. 22:59) 26/08
51
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Værdien er i hjemmeholdet fra kampens begyndelse..

Chance: 50%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Jovist, med Røde Stjerne's 4-0 sejr i det første opgør er denne match up så godt som ovre. Men det var ikke fordi CFR Cluj var helt væk fra skiven i første kamp og det er ikke fordi Cluj er et dårligt hjemmehold. Tværtimod.

Læg hertil at Røde Stjerne tabte både deres kamp til Kairat Almaty og Sheriff Tiraspol før dobbeltopgøret her mod Cluj og generelt er Røde Stjerne væsentligt stærkere hjemme end ude. I aften kan de ovenikøbet tillade sig at spille afventende - og i i teorien stille op med en målmand Borjan og 10 forsvarsspillere til denne kamp og ikke undgå at gå videre.

Jeg kan ikke lade være at holde af Røde Stjernes målmand Borjan, som nogle måske husker fra da Røde Stjerne gæstede FCK og Parken for et par år siden. Han er en rutineret ræv med mange tricks i ærmet og skal han være 90 minutter om at hente 3 bolde ud af målet, så vil han være det. Sålænge Røde Stjerne går videre - og det er netop Røde Stjernes eneste mål i aften. At gå videre til EL spillet.

Jeg synes at Røde Stjerne er blevet gjort til alt for store favoritter i en returkamp som de ikke behøver at vinde. De behøver ikke engang uafgjort og Cluj vil skulle skabe kampen fra første fløjt. Selv hvis Cluj kommer foran, så betyder det langt fra at de vinder kampen og herfor synes jeg bestemt der er værdi i odds 2.40 for at Cluj begynder kampen bedst (med en scoring). Om Cluj så herefter tvinges til at satse endnu mere og lukker op for kontraer, det er så ligemeget for spillet her.

Følg af fri vilje,

BS

Twitter; @greenstakes

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback