18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celtic - Bayer Leverkusen: 2

Match center
30. september 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Celtic Park
29. sep. 2021 kl. 16:21 (Opdateret 30. sep. 2021 kl. 22:54) 29/09
410
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi befinder os i gruppe G, hvor jeg har kigget lidt på et opgør mellem Celtic og Leverkusen, og i min optik er der flere ting der peger gæsternes vej.

Chance (1-X-2): 21-27-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-4
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Celtic har flere spillere ude, og mangler især McGregor til dette opgør (se holdinfo)
 • Leverkusen er startet denne sæson ganske stærkt, hvor de har vundet 6 spillet 1 uafgjort og tabt 1 (Dortmund 3-4). Der må være tro på tingene hos Leverkusen.
 • Leverkusen har ikke den højeste xG, men har dog i alle deres kampe (- nederlaget til Dortmund) haft en højere xG end deres modstandere. Derudover har de vist sig at være super kyniske foran mål, hvor Wirtz, Diaby og Schick har vist sig at være yderst godt kørende i denne sæson.
 • Celtic har kæmpet lidt med tingene i denne sæson, og kigger man på deres kampe i år, så har de spillet 16 kampe, vundet 8 spillet 2 uafgjorte, og tabt 6. Kigger vi på de seneste 7 kampe så er det blevet til 4 nederlag og 1 uafgjort, så Celtic er ikke helt der hvor de skal være.
 • En af årsagerne til Celtics halvdårlige sæsonstart skal måske findes i de mange skader, men de har også en ny mand ved roret, og det tager tid at få sat ny træner og nye spiller sammen. Så Celtic er ikke helt afstemt endnu, og det tror jeg Leverkusen kan udnytte i dette opgør.
Hold øje med
 • Celtic på hjemmebane er altid en svær størrelse, og til dette opgør, kan hjemmebanefansene måske give deres favoritter den opbakning der kan blive udslagsgivende.
 • Leverkusen spiller friskt til, og det kan også give muligheder bagtil hvor de ikke er udpræget kendt for at spille til 0. Hvis Celtic kan fange Leverkusen i omstillinger, så tror jeg godt de kan skabe chancer.
 • Et X er ikke så skidt for nogle af de to hold. Leverkusen vil så være på 4 point i deres gruppe, og Celtic kan måske gøre noget spændende ved de resterende kampe i gruppen. Så jeg tror ikke Celtic vil gå op og jagte et resultat ved en uafgjort stilling i slutfasen, og det kan gøre det svært for Leverkusen, som måske også vil være tilfredse med det ene point.
 • Celtic har store stærke folk, som kan være farlige på dødbolde. Det viste de imod Betis, og jeg vil også mene at Celtic har gode muligheder for at gøre noget på dødboldene i dette opgør.
Oddsmarked

Oddet på Leverkusen sejr er faldet en del over de seneste dage. Flere steder startede spillet i odds 2,35 men i dag er de fleste nede i 1,95ish. 

Jeg tror på Leverkusen i dette opgør, men kunne godt forestille mig, at der kom mange mål. Jeg har dog ikke selv valgt at spille over linjen da vi er nede i 1,66, som jeg ikke mener er så interessant med Celtics mangler i det offensive. 

Holdene:
Der er skader hos begge hold, men det er uden tvivl hjemmeholdet, der må undvære flest profiler. 

Celtic:
Er uden Forrest (fast mand) som startede sæsonen rigtig flot med 2 mål og 3 assist i de første 8 kampe (i alle turneringer) derudover er anføreren McGregor (fast mand) Taylor (fast mand) Jullien (langtidsskadet) Johnson (resrerve) Giakoumakis (ny spiller) Furuhashi (fast mand med 7 mål i 11 kampe) alle ude. Det giver følgende start 11'er:
Hart; Ralston, Carter-Vickers, Starfelt, Juranovic; Rogic, McCarthy, Turnbull; Abada, Ajeti, Jota

Bayer Leverkusen:
Gæsterne har også et par stykker ude. Her kan nævnes Fosu-Mensah (reserve) Exequiel Palacios (reserve/fast mand) Tapsoba (fast mand, men ingen kampe i denne sæson) Baumgartlinger (reserve/fast mand).
Det skal nævnes at Kossounou (ny spiller, men fast mand) gik ud i Leverkusens seneste kamp mod Mainz, men jeg kan læse flere steder, at han burde starte dette opgør.

Hradecky; Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker; Demirbay, Andrich; Bellarabi, Wirtz, Diaby; Schick

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback